Det är ett fantastiskt mirakel när en själ kommer till jorden!

Jag har blivit farfar. Det är så fantastiskt! När jag själv blev pappa så var det oändligt stort. Nu cirka 36 år senare så sker nästa stora mirakel. En själ har valt att stiga ner i mitt barnbarns fysiska kropp – en flicka med namnet Kira.

Text: Jai Thornell
Foto: Shutterstock

Kira är förmodligen en själ som jag har mött tidigare i andra liv. Jag ser fram emot att få möta detta barn och denna själ, nu när jag har en vuxen människas livserfarenhet.

 

Naturligtvis funderar jag över hur våra tidigare relationer sett ut. Finns det karma som ska lösas? Finns det kärlek som ska utvecklas vidare? Vilka andra själar finns på Andra sidan som är kopplade med mig, Kira, hennes mamma och så vidare? Det är så spännande!

 

När jag blev pappa första gången för 26 år sedan såg min världsbild annorlunda ut. Ibland har jag tänkt att det hade varit enklare att vara förälder om vi skaffat barn sent i livet, när vi lärt oss mer. Men å andra sidan så är barnen och familjelivet en stor del av min livserfarenhet.

Nu känner jag att jag kan vara mer avslappnad, mer tillåtande, mer öppen. Kanske var det detta min mamma sa till mig en gång när jag var irriterad över hennes omsorg om mina barn och när hon sa: "Vänta du Per Ola tills du får barnbarn så ska du få se."
Mamma – jag erkänner, du hade rätt!

 

Per Ola Thornell

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.