Har du knäckt koden?

Du har redan det du behöver – det som ska till är endast aktiva val, aktiva beslut. Det menar Jai Thornell i veckans krönika.

Text: Jai Thornell
Foto: Shutterstock
Du har säkert hört talas om en massa olika koder som ska göra dig fri och lycklig; Mirakelkoden, Moseskoden, Kristallkoden, Bibelkoden, Healingkoden, Själskoden, Själsliga dna-koden, Andliga koden … jag orkar inte räkna upp fler!

Det gemensamma för dessa är att någon påstår att de funnit eller kanaliserat en gömd kod som ska låsa upp dig så att du kan bli fri. Jag säger inte att det är fel, jag säger bara att det blir så tokigt eftersom det betyder att det kan tolkas som om något eller någon har något du behöver och därmed att du måste få tillgång till detta. Oftast så misslyckades det eftersom det verkar så komplicerat.

Du har redan det du behöver – det som ska till är endast aktiva val, aktiva beslut. Du kan inte knappa in en fyrsiffrig kod i pannan och sedan är du fri – du behöver vara aktiv själv och låsa upp din själ och det är så enkelt att det är svårt att tro.

Vill du veta (jag tror att du redan vet men vill kanske höra det igen för att komma ihåg)?

Så här gör man:

1. Välj att inse att du redan är fri.

2. Välj att göra vad som behövs för att fortsätta vakna upp ur den mänskliga dvalan.

3. Välj att vara den du är, alltid har varit och alltid kommer att vara – ljuset, kärleken och gudomligheten.

4. Välj att ge ut det till andra.

Så vad väljer du att komma ihåg av detta? Är det 1, 2, 3 och 4 och som blir en ny kod som inte fungerar? Eller är det innehållet i dessa fyra val du väljer?

 

Namasté
Jai

www.loveit.se

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.