Healing ger även djur inre stabilitet

– Healing är som att bli tvättad på insidan, säger djurkommunikatören Mia.

Text: Mia Mattsson-Mercer
Foto: Shutterstock
Min son Max gned sina små händer och la dem runt Jazz huvud, vår älskade hund som nyligen haft ett slaganfall. ”Max, varför håller du dina händer runt hennes huvud?” frågade jag honom. ”Därför hon gillar det och sedan somnar hon. Titta mamma!”

Jazz huvud låg avslappnad i hans händer, det såg ut som om hon sov. En sexårings naturliga förklaring till vad healing är.

Min vän mediet Benny Rosenqvist flög ned och hälsade på oss i södra Tyskland. Han fick träffa alla våra 14 hundar. Hundarna är räddade från människans ansvarslöshet och alla har de sin egen historia att berätta. Att bli räddad innebär inte att deras själ har läkt. Precis som med oss människor behöver djurens själ också balanseras. Alla hundarna förutom en ville vara Benny nära och få healing av honom. 

Det var intressant att se hundarnas ögon förändras när energierna satte igång att balansera upp energiflödet. Blockeringarna i deras små kroppar löstes upp. Några av mina hundar gick iväg när de hade fått den dos healing de behövde. 

Jazz, som min son tidigare hade helat, gick fram till Benny. Efter Jazz slaganfall fick vi veta att hon har ett svagt hjärta och svaga njurar. Jazz klättrade upp och la sig nära Benny i soffan. Vi skrattade hjärtligt åt att det börjar bli trångt med alla hundar som vill vara i Bennys närhet och energi. 

Senare på kvällen pratade Benny och jag om livet. Jazz kom ner från andra våningen och gick fram till oss. Plötsligen tittar jag ned mellan Bennys och mina fötter. Jazz kissade en stor pöl mellan oss, och gick sedan upp och la sig igen på andra våningen. Jazz har aldrig kissat inne förr, trots problem med njurarna. Det var Jazz sätt att tacka Benny att healingen fungerade.

Hunden Thelma tycker inte alls om healing och gick iväg varje gång Benny närmade sig henne. Thelma har mycket inom sig och är inte redo att bearbeta sitt förflutna från övergrepp och trauman. Varje individ behöver sin tid att läka sina trauman och vi kan inte skynda på något djur att släppa sitt förflutna.

Vi kan förbättra djurens hälsa och välbefinnande med hjälp av energimedicin. Läka oro och instabila minnen med hjälp av healing. Lugna djurets inre röst.

That’s Amore!

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.