Jai Thornell: Bevis på att vi alla är sammankopplade

Att vi alla är sammanlänkade med varandra hör vi jämt och ständigt. Ett sätt att arbeta på är förstås medium som kan länka sig samman med själar på andra sidan.

Text: Jai Thornell

Ett annat sätt är det forskningsarbete som kvantfysiker gör och som visar just detta. Det finns fler sätt. Längre ner i denna krönika så finns några länkar där du kan se hur James Twyman, bestsellerförfattare och lärare i En kurs i mirakler praktiskt visar att vi alla är ett med varandra.

Genom att ge ett uppdrag till en kvinna att gömma en bok var hon vill i USA och sedan be henne fokusera på detta så skulle James, genom att ”koppla in sig” på henne, hitta boken utan att hon fick yppa minsta lilla ord. Hur det gick kan du se i de korta filmerna.

The Proof är ett bra exempel som visar att vi alla kan koppla in oss i det stor fältet och som gör oss till ett med varandra och Källan.

James kommer till Sverige i början av september om du vill träffa honom.

Filmerna ”The Proof” hittar du här. Det är en trailer samt två korta filmer som visar hela händelseförloppet. Jag önskar dig mycket nöje.

Trailer

Del 1

Del 2

Namasté

Jai

www.loveit.se

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.