Öppna upp ditt hjärta och bli fri!

Jag lyssnar på musik av Sacred Earth och låten ”Ancient Mother”. Sångerskan sjunger bland annat “Open your heart, open your mind, feel your soul flying high”. Det är vackert och för mig så sant.

Text: Jai Thornell
Foto: Shutterstock

När jag öppnar upp mitt hjärta, lyfter blicken och blir medveten om det vackra i mig och allt runt mig, så lyfter min själ. Jag känner mig fri, okomplicerad och lycklig.

Att i stunden bara tillåta mig att få vara den jag egentligen är gör att jag ser det vackra runt mig. Träden, fåglarna, himlen, andra själar. Lugnet får råda även om det kan spritta i hela kroppen.

Jag har skrivit tidigare om hur viktig musik kan vara för att hjälpa oss att komma i en viss stämning, och när jag lyssnar på denna fantastiska låt så öppnar jag upp för det bästa i livet. Jag ser vad som är viktigt och mindre viktigt. Jag känner vem jag är och vem jag inte är. Jag ser, istället för att bara titta. Hjärnan får mindre utrymme och hjärtat mer.

Så låt oss öppna upp våra hjärtan, för det är där vi är det som vi är ämnade att vara – sanningen, ljuset och kärleken!

Per Ola Thornell

Lyssna på låten här.

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.