Ta kontakt med dina guider!

När jag kom i kontakt med det andliga och min medialitet, så berättades det för mig att vi alla har guider som på olika sätt hjälper oss i livet. Jag tyckte det där lät både spännande och flummigt. ”Vem skulle vilja vara min guide och vad utför han eller hon i mitt liv”, tänkte jag. Visst hade jag hört talas om skyddsänglar men var en guide samma sak? Var det ”bara” någon som såg till att man inte kom till skada?

Text: Jai Thornell
Foto: Shutterstock

Idag cirka 15 år senare så har bilden klarnat betydligt för mig. Inte minst eftersom jag har daglig kontakt med mina guider och för att jag sett vad de faktiskt kan åstadkomma. Mina guider är i dag mina ”arbetsgivare” på så sätt att jag gjort en överenskommelse, både med mig själv och med dem att jag ska växa som människa, men också visa för andra människor att det finns något mer än det fysiskt vi kan ta på.

 

Som jag ser det har vi alla en livsguide som är med oss från den dagen vi föds till den dagen vi går över till andra sidan. Denna guide inspirerar mig dagligen genom tankar, som jag inte alltid är medveten om själv. Min livsguide stöttar och leder mig. Det är också min guide som är min länk och hjälpare när jag har kontakt med själar på andra sidan när jag har privata sittningar och seanser. 

Genom åren har jag övat upp min kontakt genom meditation och även om jag inte måste vara i ett meditativt tillstånd för att ”prata”, så är det fortfarande under meditation som kontakten är tydligast och starkast. Under dessa stunder får jag råd, tips och även ”förhållningsregler” men också möjlighet att ställa frågor och ha egna åsikter, inte minst vad gäller hur jag önskar arbeta medialt.

 

Min livsguide arbetar även tätt med mina andra guider som är själar med erfarenheter inom olika områden, exempelvis medialitet och healing. För en tid sedan så kom det in en ny guide i mitt liv och det är en mycket bestämd personlighet som hjälper mig att arbeta med min personlighet, mina beteenden och ”hinder”. Även om det periodvis är en aning jobbiga saker jag får höra från denna guide, så lyssnar jag – för jag vet att det är rätt. Jag är tacksam!

 

Per Ola Thornell

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.