Var den du verkligen är!

Låt masken falla och var sann mot dig själv, skriver krönikören Jai Thornell.

Text: Jai Thornell
Foto: Shutterstock

Andras förväntningar är andras förväntningar. Vi behöver inte le eller verka glada när det inte känns så inom oss. Det blir falska leenden som inte skapar annat än mer dålig känsla. Vi är inte vårt mående, vi är inte våra beteenden. Vi är heller inte våra tankar eller vår kropp. Vi är det formlösa medvetandet – själen som är en del av helheten, av Källan. 

Och eftersom vi är Källan är vi också kreativa och skapande. Den kraften kan antingen användas till att skapa ett överflöd av pengar och saker. Mår vi bättre av det? Nej, det gör vi inte. Vi vill bara ha mer och mer. Så vad kan vi använda den skapande, kreativa kraften till då? Jo till att skapa mer godhet, mer omsorg, mer empati och mer glädje. Alla har något att ge – ett leende ifrån hjärtat är helt gratis till exempel.

Att vara sanna och autentiska innebär en möjlighet att se vad som är verkligt och sant inom oss och på så sätt kan vi släppa taget om mindre fungerande sidor hos oss själva. Och när vi är den vi egentligen är så visar vi andra att det är okej att de är det med! Låt masken falla, omfamna dig själv och var den du är i ditt hjärta.

Namasté
Jai
www.loveit.se

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.