Vi lever i en värld full av kontrollsystem – bryt slaveriet!

Våra sinnen, vår känslomässiga och fysiska kropp är överstimulerad med konstanta disharmoniska störningar. Företag, marknadsförare och regeringar bygger en onaturlig livsstil för oss människor och vi bombarderas ständigt genom tv, tidningar, internet och andra medier.

Text: Jai Thornell
Foto: Shutterstock

Vår omgivande natur och luft är full med elektromagnetiska störningar via mobiltelefoner, wifi, mikrovågsugnar och våra hus är fulla av elektricitet. Vi är bevakade på gator och torg via kameror, satelliter, gps:er, appar och kameror i våra mobiler och surfplattor. 

Som detta inte vore nog så blir vår mat målmedvetet processad med beroendeframkallande och allergiframkallande ämnen som bearbetat socker, koffein, konstgjorda färgämnen, pesticider, hormoner och genetiskt modifierade organismer (GMO). 

Vårt vatten är förorenat med nitrater från industrier och läkemedel hamnar ständigt i vårt vattensystem. För att inte prata om de onaturliga polyestrar och andra oljebaserade föreningar som används för att göra våra kläder.

Det verkar som om vårt samhälle helt har fastnat i ett lägre medvetande och massiv densitet, där vi själar ska anpassas till lägre beteendemönster. Den totala effekten blir att det falska jaget skapar en lägre baserad livsstil som lätt kan kontrolleras av ett självgående system. Så perfekt är detta system av styrning, att jag ibland undrar om det sker medvetet. 

Är det så att det finns ett Matrix-system där de flesta av oss är förslavade utan att veta om det? Och i så fall, sker denna kontroll av entiteter som tjänar på att hålla oss på en viss nivå?

Oavsett om vi själva skapat detta vansinne eller om någon försöker kontrollera oss, så behöver vi vakna upp ur detta koma som för oss mot avgrundens rand som art. Att vakna upp innebär att sluta följa denna massa. Att stänga av tv:n, dra ner sin konsumtion, leva närmre naturen, köpa ekologiskt, minimera wifi hemma och på jobb, sluta använda apparater som egentligen inte behövs för vår överlevnad. 

Att vakna upp kräver att gå inåt, meditera, söka sig till andra som vaknar upp och göra gemensam sak. Att vakna upp innebär att börja följa den inre rösten och säga ja till en fungerande livsstil och nej till systemet. 

Att vakna upp kan göra så det känns att man vill avskärma sig från allt det här. Så var det för mig, men jag inser idag att jag gör bäst nytta inne i systemet. Att hjälpa andra att vakna upp, att säga nej och avstå till vansinnet och att säga ja till livet. Att låta ljuset driva istället för att låta rädslan göra det. 

Jag kan inte göra allt, men jag kan göra lite. 
Jag är ingen slav – jag är en del av gudomligheten. 
Jag kan inte dö – jag är evig. 
Jag är inte mer – men jag är heller inte mindre. 

Livet är det som pågår medan vi lever det. Låt oss göra gemensam sak och bryta slaveriet som håller oss i det kollektiva mörkret. Låt oss visa varandra att vi kan och vågar. Låt oss visa våra barn och barnbarn att moder jord är vårt hem.

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.