Chatt med Benny Rosenqvist 6 september 2018

Benny

Den nya tiden är här. Först måste allt det negativa komma upp till ytan för att utrensas. Sedan kommer vi att få den bästa världen att leva i. Vi är på väg in i en kollektivt högre medvetenhet. Vi alla växer till att bli bättre och mer kärleksfulla människor. Vissa människor har mer att jobba med, och har svårt för att hitta kärleken i sitt hjärta. Du har gjort det, och då finner du lyckan i livet. Den sanna lyckan, är att se: "jag klarar allt, vad som än händer". För du har kapacitet och vet att du har lösningar på alla problem. Nu sprider vi kärlek till varandra och låter inte de mörka krafterna ta över, utan att kärleken är det som sprider sig över jorden och gör jorden till den bästa planeten. Någonsin.

Kram Benny

 

 

Ninisen

Benny det spökar i mitt hus . . Skulle precis skriva till dig om detta och då gick brandlarmet igång . ..vad händer här vem är det ..är sååå rädd i huset

 

Benny

Kära Ninisen!

Det är en man som du har tagit med dig hem. Vi kallar det för klibbande. Du ska be ett medium att rena där hemma så att du får lugn och ro. Att brandlarmet gick är inte konstigt, för det är en viss frekvens, signaler, vilket de kan använda sig av för att få uppmärksamhet. Det händer ofta hos mig med mitt brandlarm. Så, larmcentralen är trötta på att det hela tiden går när jag inte är hemma.

Kram Benny

 

 

Harrieth

Kommer mina döttrar nånsin förstå varann?

 

Benny

Kära Harrieth!

Absolut. Men, de har hållit på så ett par liv, så detta är inte det första livet de har bråkat med varandra. Dock är det detta livet som de har lovat varandra att försonas och förstå varandras olikheter. De är väldigt envisa båda två, ingen gör någonsin fel.

Kram Benny

 

 

Ammi

Kommer jag att stanna i vårdyrket?

 

Benny

Kära Ammi!

Nej, det kommer du inte. Men du kommer alltid att jobba med omvård och service, för du är jättebra med människor och är en otroligt varm människa och har ett lugn som guidar människor till att må bra.

Kram Benny

 

 

Felicia

Hej Benny! Mötte dig på hillesgården tidigare i år på en stor seans,du hade kontakt med min bästa vän som omkom i en mc olycka. Du sa även att jag skulle bli gravid,vilket jag blivir mot alla odds !�� kommer min graviditet att gå bra ? Vilket kön blir det ? Kramar Felicia❤

 

Benny

Kära Felicia!

Grattis till graviditeten! Allt kommer att gå bättre än bäst! Det är en liten kille du väntar. Mycket frisk, lagom busig men väldigt skrattande. Även som baby! Han är så kittlig också. Lycka till med din bebis och allt!

Kram Benny

 

 

Ella

Kommer jag att uppleva kärleken igen?

 

Benny

Kära Ella!

Klart du kommer! Denna gången är det en man som har kraftigt, lockigt hår. Han behöver gå oftare till frisören. Han har rätt markerade ögonbryn som du kan klippa lite granna på, men han är lite skogshuggartypen! En riktig man, med ett stort, varmt hjärta och lite lekfullhet.

Kram Benny

 

 

Matte

Min hun är gamma och sjuk. Hur länge får jag ha henne kvar?

 

Benny

Kära Matte!

Det är en fighter du har till hund. Hon vill inte släppa dig i första taget. Men, när hon väl är där kommer det att gå fort. Men, du har tid kvar.

Kram Benny

 

 

Leif

Hej Benny! Är det min stora kärlek jag har kontakt med nu? Över en månad har vi chattat o pratat i tel. Allt stämmer så perfekt, det t o m laggar när vi skriver till varann, och vi får båda många tecken, trollsländor, fåglar, fjädrar och djur. Är vi själsfränder? Mvh Leif

 

Benny

Kära Leif!

Allt är rätt. Allt kommer att bli rätt. Du är på rätt väg, och du kommer att få ännu mer tecken på att det är din själsfrände. Och det är att du kommer få den här personens hjärta liggande i din hand. Du kommer aldrig att vilja släppa det.

Kram Benny

 

 

Viola

Hej Benny. Undrar om det kommer ett slut på alla ekonomiska bakslag snart? Önskar så ny bostad och nytt jobb, men ekonomin sätter käppar i hjulet hela tiden.

 

Benny

Kära Viola!

Absolut kommer det det! Jag ser ett arbete inom ett halvår, ny bostad inom åtta månader och bättre ekonomi med det nya jobbet. Det sitter lite i ditt huvud att du inte tycker du är värd att ha det bra, vilket du är. Jag tror på attraktionslagen, att det vi sänder att vi är värda, får vi. Och du är ju värd något bättre, ellerhur.

Kram Benny

 

 

Sebastian

Kommer jag någonsin kunna ha en normal relation med min mor?Och en annan fråga men med samma ämne är om hur det kommer att gå på familjerätten på onsdag??

 

Benny

Kära Sebastian!

Din mamma är inte en lätt person. Ni har starka viljor båda två, så ni måste lära er att kompromissa och diplomatiskt kommunicera med varandra. Och pausa ibland när det blir jobbigt. Där är ingen vinnare och ingen förlorare, men du kommer att få en klarhet hur det blir med barnen, och du kommer att må bättre av det.

Kram Benny

 

 

Evelyn

Varför vågade han inte dela livet med mig?

 

Benny

Kära Evelyn!

Du kom för nära, och han älskade dig för mycket. Det låter konstigt, men han blev rädd för de starka känslorna. Han blev rädd att bli lämnad, så därför valde han att lämna dig. Det blev för bra, alltså. Sorry.

Kram Benny

 

 

Kaivola och Bernbo

Benny...finns ödet? Var det meningen att jag skulle träffa min Finne till karl? Vad ser du för oss 2 i framtiden med barnbarn osv TACK PÅ FÖRHAND

 

Benny

Kära Kaivola och Bernbo!

Jag ser att ni är ämnade att leva livet med varandra, det är ödesbestämt. Man har även den fria viljan för att man ska lära sig något från sina val, men du har ju redan valt honom. Jag tror på en livslång relation, och jag tror på många barnbarn, fem stycken.

Kram Benny

 

 

Hjälp

Vågar jag operera mitt ögonlock?? rädd att det ska misslyckas.

 

Benny

Kära Hjälp!

Det är ju inga problem! Vad väntar du på? Du kommer att få det så bra och det kommer att hjälpa dig.

Kram Benny

 

 

lotta

Finns det någon i min familj som behöver mig?

 

Benny

Kära Lotta!

Du behöver också någon. Det känns som att du är oerhört ensam, men du isolerar också dig själv. Det kommer att bli bra, och din familj och du kommer att få en bättre relation igen.

Kram Benny

 

 

Sushi

Min käre katt har varit borta mer än en vecka. Kan du se om något har hänt honom? Han heter Alex och är blyertsgrå med ett hjärta som mönster i pälsen på ena sidan. ��

 

Benny

Kära Sushi!

Han kommer tillbaka hem. Det känns som att han blivit skrämd av en annan katt, bortföst. Han lever, men är mycket rädd. Men ni har chippat honom, så han kommer att lämnas till polisen och så kommer ni få honom där.

Kram Benny

 

 

Camilla

Blir min son Pontus 26 år frisk från sin depression och vill leva igen?

 

Benny

Kära Camilla!

Det är en djup, djup depression, och det har varit riktigt illa. Men, det har börjat vända lite grann. Det här tar tid, men jag ser på det hoppfullt. I framtiden kommer han att bli fri från depression och finna livsglädjen igen.

Kram Benny

 

 

jim

kommer jag flytta hemifrpn eller kommer jag bo hos min mamma länge

 

Benny

Kära Jim!

Snart kommer du att flytta hemifrån och du hittar en möjlighet till att göra det. Men, du kommer alltid att ha möjligheten att bo över hos din mamma så att det blir en mjukare övergång. Ni har en väldigt bra relation, och den kommer faktiskt bli ännu bättre när du flyttat hemifrån.

Kram Benny

 

 

Juliros

Hej Benny! Ska jag fortsätta att leva med min man eller är det dags att gå vidare? Jag känner mig väldigt ensam i relationen.

 

Benny

Kära Velig!

Er relation är redan på fallrepet, men inte riktigt ännu. Plötsligt kommer den bara att avslutas. Ni är färdiga båda två. Men det är inte slut med kärlek för det, för du kommer att möta en underbar man som har en komplicerad ytterdörr. En säkerhetsdörr med många lås. Men hans hjärta är inte så svårt att öppna upp, så du får öppna rätt dörr.

Kram Benny

 

 

" sunshine"

"Jolina" Jag såg en man från Cuba på en dans, blir det han och jag? våra ögon kunde inte släppa varandra, men vågade inte bjuda upp. Nu har han nog åkt tillbaka igen.

 

Benny

Kära Sunshine!

Han har inte åkt tillbaka. Ni kommer att mötas igen, och då får du ta chansen. Lycka till med din mörka man.

Kram Benny

 

 

Rasmus

Hej kära Benny! Du säger att hon jag varit kär i kommer bli kär i mig. Att det kommer vi bli två. Men hur kommer det gå till? Hon har sagt tydligt att vi endast kommer förbli bra vänner.

 

Benny

Kära Rasmus!

Människor ändrar sig. Hon har inte sett vilken stjärna du är ännu. Jag vet många som faktiskt har börjat som vänner och sedan plötsligt blivit kära i varandra. Så, du får bara ha tålamod.

Kram Benny

 

 

Agge

Mitt sitt sår läker inte 4 mån gått. Blir jag bra snart kram

 

Benny

Kära Agge!

Absolut kommer det att läka. Det är lite psykologiskt också, för du har mycket stress inom dig. Du kommer snart att bli bra.

Kram Benny

 

 

Kikki

Hej Benny! Jag känber en så stark dragning till både en plats och till en speciell person. Kan det vara en tvillingsjäl? Och har vi levt tillsammans i ett tidigare liv?

 

Benny

Kära Kikki!

Det är spännande. Det är inte bara en tvillingsjäl, utan en själsfrände. Ni har levt tillsammans i Grekland bland annat, i Aten. Det antika Aten, faktiskt. Han har varit OS-medaljör i tidigare liv. Det kan man inte tro i detta livet!

Kram Benny

 

 

Solrosa

Varför är min man så arg?

 

Benny

Kära Solrosa!

Han är inte arg, han är ledsen. Han har kört fast i att inte se en livsglädje. Han behöver uppmuntran. Samt kanske till och med skulle behöva terapi hos en psykolog, för att bryta ett tankemönster. Lycka till!

Kram Benny

 

 

30-åringen

Kommer jag få barn? Kram

 

Benny

Kära 30-åringen!

Absolut. Två stycken, inte samtidigt. Så gulliga barn de är! (Hmm, busiga också) De kommer att sätta sprätt på varandra och det kommer verkligen vara syskonkärlek. Jag hör mycket skrik emellanåt. Du kommer att älska dem och de dig. Det är bara de 20 första åren de är jobbiga.

Kram Benny

 

 

kär kille

blir jag och madeleine tillsammans eller gillar hon inte mig

 

Benny

Kära kär kille!

Tålamoooood...... tålamooood... Det blir ni, men det tar lite tid. Ibland får man jobba på sina erövringar, men du får inte ge upp! Hon gillar dig.

Kram Benny

 

 

Malin

När kommer vi få ta över svärföräldrarnas hus?

 

Benny

Kära Malin!

Absolut kommer ni det! Och snart också! Banken kommer att vara lite krånglig, men ni lyckas hitta en väg så ni får igenom det.

Kram Benny

 

 

Lena

Hej Benny,Heter min guide Efraim?Kram Lena

 

Benny

Kära Lena!

Det stämmer! Vilken spännande guide, för han kommer från ett annat solsystem. Du är väldigt speciell själv också, och väldigt utåt-levande. Lycka till med dina meditationer och kontakt med din guide.

Kram Benny

 

 

Uppgiven

Finns det något jobb därute till mig eller ska jag ge upp??

 

Benny

Kära Uppgiven!

Det är massor av höstlöv och kallt där du får jobb. Du kommer att gå på en intervju där du känner "detta jobbet är mitt!". Det är en fruktansvärt duktig intervjuare, en kvinna, som du verkligen har kemin med. Er kontakt kommer att fortsätta även efter intervjun.

Kram Benny

 

 

Simon

HJÄLP BENNY..När finner jag min kärlek?? Är 28 nu och ingen stannar hos mig ..får jag barn nån gn?

 

Benny

Kära Simon!

Du har inte träffat rätt ännu. Det är en massa provomgångar du kör med och du ser inte ditt egenvärde. Du har en låg självkänsla. Du träffar tjejer som inte ser det positiva hos dig, utan någonstans klarar de inte av din känslighet och din förmåga att älska så mycket. Barn? Ja, tre stycken! Jättefina. Två flickor och en pojke. Gud vad mycket hår han har! Även som bebis.

Kram Benny

 

 

Charlotte

Kommer jag trivas på jobbet eller ser du annat jag kommer göra framöver?

 

Benny

Kära Charlotte!

Det blir inte bättre, så du kommer att byta jobb inom en översiktlig tid där du verkligen har kompetens och kommer att känna dig stimulerad och kreativ. Det finns en enormt god sammanhållning och välvilja till att hjälpa varandra. Lycka till!

Kram Benny

 

 

Florence

Kommer jag att fortsätta livet med min sambo?

 

Benny

Kära Florence!

Ni har lite utav en berg-och-dalbana. Den blir bättre, dvs att ni inte åker lika mycket karusell i relationen. Men ni kommer fortsätta. Lycka till!

Kram Benny

 

 

Linus

Har så svårt att få vänner som jag kan va avslappnad med. När jag väl säger vad jag tycker o tänker så känns de som ingen förstår mig känner mig så udda lill gammal . Har du tips råd var jag kan tänkas hitta bra vänner som tar mig för den jag är eller kan du känna att jag redan har sådana vänner? Är trött på att vara anpassningsbar.

 

Benny

Kära Linus!

Du är en gammal själ med mycket mer visdom än de flesta människor, så du ligger över deras förmåga att se livet. Du har kommit lite längre än många av dina vänner, så du behöver söka likvärdiga vänner, alltså människor som är gamla själar och har levt många liv precis som du. Då kommer du att känna att du kan vara dig själv. De står på tur att komma in i ditt liv. Först en kille som cyklar lite för mycket, men det är hans sätt att tänka och meditera. Sen kommer det en tjej som läser mycket böcker -- hon kommer ge dig många böcker som du kommer att finna spännande.

Kram Benny

 

 

Becka

Har jag en ängel?

 

Benny

Kära Beckis!

Alla har en skyddsängel. Det är demokratiskt från andra sidan -- de missar inte någon! Din skyddsängel är en kvinnlig släkting från pappas sida. Lång, magerlagd kvinna med uppsatt hår och gärna blommiga klänningar som hon har band till i midjan.

Kram Benny

 

 

Emilia

Hej! Kommer jag att flytta till marbella? Kram Emilia

 

Benny

Kära Emilia!

Ja, faktiskt snart! Vad väntar du på? I mitt huvud har du redan packat dina lådor och väskor. Lycka till med att slippa en vinter här!

Kram Benny

 

 

yomma

Hej Benny! Kommer jag att få träffa min biologiska pappa något mer?

 

Benny

Kära Yomma!

Absolut kommer ni att göra det! Ni har en hel del att reda ut. Men, jag känner inte att han känns som en pappa för dig, utan det känns nästan som att du är förälder till honom. Han verkar ha en själslig omognad, men han är väldigt intellektuell.

Kram Benny

 

 

Gunnel

Varför vill inte min pappa att mamma ska gå över till andra sidan som hon har önskat i över 20 år?

 

Benny

Kära Gunnel!

Mamma och pappa har karma ihop, så han känner inte att de är färdiga med varandra och vill därför inte släppa taget om henne. När hon är färdig kommer hon att släppa taget.

Kram Benny

 

 

Gunsan

Är det motstånd mot mig i det hus jag köpt? Känns som någon inte vill ha mig där. Blir jag lycklig?

 

Benny

Kära Gunsan!

Det är ingen ande som bråkar, men där sitter icke-kärlek i väggarna, så du bör göra en rening med salvia. Klappa med vänster hand i kärlek och ha salvia och gör ett hjärta i luften så att de dåliga energierna som sitter i luften försvinner. Då kommer du att få kärlek och längta hem till ditt nya hus.

Kram Benny

 

 

Jörgen

Hej Kära Benny! Jag har träffat min stora ungdomskärlek igen efter 30 år. Är så lycklig tillsammans med henne. Hur ser våran framtid ut om vi kommer att flytta ihop och leva länge tillsammans och gifta oss? Har vi träffats i annat liv? Kommer jag att bli medial och få möta min far som är på andra sidan? Kram Jörgen

 

Benny

Kära Jörgen!

Grattis till din kärlek, för nu är det rätt. Denna gången fixar ni det! Med äktenskap, boende och ringar. Alltså förlovningsringar. Ni kommer först få en stor lägenhet, sedan kommer ni att få en bostadsrättshus med låg hyra. Ni har träffats i många liv, de säger 24 liv. Hon är din själsfrände. Alla människor har förmåga att kommunicera med andevärlden någon gång, men man kan göra det mer om man mediterar och jobbar på det. Då kan du få kontakt med din pappa, det gäller bara att inte ge sig.

Kram Benny

 

 

Anna-Carin

Hej Benny. Min fråga till dig är om kärleken. Jag har gått och kärat/förälskat mig djupt i en man, Andreas, sen många år tillbaka. Känslorna växer och jag vet inte hur jag ska gå till väga. Har han besvarade känslor tillbaka? Kommer det bli vi? Tacksam för svar!

 

Benny

Kära Anna-Carin!

Låt han besvara dem, och var tydlig i hur du känner. Han kommer att komma med sin uppvaktning till dig. Vi lever på 2018-talet så tjejer får lov att ta initiativ nu också -- vilket är tur! Det betyder att du också får göra mer.

Kram Benny

 

 

Åsa Nilsson

Blir det Henrik o jag igen❤️

 

Benny

Kära Åsa Nilsson!

Klart ni blir! Men, det dröjer sig ett litet tag, sådär om fem år. Jag skojade bara! Jag kan inte se tid, men det är ganska nära i tiden.

Kram Benny

 

 

Smulan

Hejsan, det finns en hund vars ögon talar till mig. Är det meningen att jag ska ta hand om honom nu? Eller är han bara ett tecken på att en hund ska finnas i livet vid ett senare tillfälle?

 

Benny

Kära Smulan!

Han har valt dig och tycker att du har varit en fantastisk matte. Så, nu gäller det att du bestämmer dig. Han vill komma till dig nu, inte sen. Lycka till med din nya vän.

Kram Benny

 

 

Lilla Blå

Hej! Stämmer det att mitt kraftdjur är fjäril? Vad ska jag lära mig utifrån det?

 

Benny

Kära Lilla Blå!

Har man en fjäril som kraftdjur, som du, så ska man lära sig att leva i nuet. Det gör en fjäril, den lever en kort stund men njuter av det. Indisk filosofi säger: Först får man lära sig att krypa som en larv, sen går man in i en kokong och transformeras för att få insikter om livet, sen blir man en fjäril färdig att flyga ut i livet. Så det är du -- flygfärdig!

Kram Benny

 

 

Rebecka

Har jag varit barnmorskan Sofia i ett tidigare liv?

 

Benny

Kära Rebecka!

Det var du! Det är härligt när man själv känner och får bekräftat att det är rätt. Men, du är moderlig för många människor i detta livet också. Massor med kärlek till dig.

Kram Benny

 

 

Lars

Kära Benny ! Kommer jag att någonsin träffa en kvinna innan jag dör ? Mvh Lars

 

Benny

Kära Lars!

Nä. Jag bara skojar! Klart du kommer! Men, du får verkligen tänka på vad du signalerar, för du signalerar icke-tillgänglighet. Jag ser blyghet. Den kvinnan du kommer att möta har en modighet och framfusighet så att hon tar sig fram till dig. Hon är fräckt kortklippt, lagom sminkad och en väldigt träningsorienterad tjej. Enstaka år yngre än dig. Lycka till med kärleken!

Kram Benny

 

 

Självmordsbenägen 16åring

Livet känns hopplöst, livet är inte roligt, det känns meningslöst att leva.. när och hur ljusnar det? Tack Benny

 

Benny

Kära 16-åring!

Du, det har redan börjat vända ditt liv. Det tar lite tid innan man uppfattar att vändningen har skett. Du har ett stöd runt omkring dig som är fantastiskt. Du måste våga ta emot den kärleken som hela din omgivning vill och förmår att ge dig. Det börjar att ljusna inom en månad, på riktigt.

Kram Benny

 

 

Dorien

Hej och välkomna till dagens chatt med Benny! Idag är det Dorien som är moderator och Filippa som skriver Bennys svar. Vi börjar nu!

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.