Händernas linjer avslöjar människors liv

I Nära nummer 3, 2017 skrev vi om kiromanti, den gamla kunskapen om hur man tolkar händernas linjer. Då fick även några av Nära-läsarna en personlig handläsning av mediet Pierre Hesselbrandt. Intresset var enormt! Därför lät vi Pierre spå ytterligare några läsare. Här är deras spännande livsöden!

Text: Redaktionen
Foto: Privata

Pierre om Ulla Anderbergs hand:
När jag tittar i denna kvinnas händer får jag till mig massage och så ser jag att någon trycker med tummen eller en pryl. Jag får också till mig något med fötter, trots att jag bara ser bilder på just händer.

Du är lojal och vänlig, men också en envis person. Du kan vara Stenbockens alternativt Oxens stjärntecken. Envishet kan vara bra i vissa sammanhang. Jag ser ett ”M” i händerna, som står för medialitet, men det är lite svagare och mindre. Det kan bero på att andlighet och medialitet inte var så accepterat i dina yngre dagar.

De senaste tio åren har varit viktiga och betydelsefulla för dig. Du är en riktigt bra vän, det ser jag då hjärtlinjen är ganska lång, men du får inte glömma bort dig själv. Jag får till mig något med Astrid Lindgren, men det kan vara symboliskt.
Kram Pierre

Ullas kommentar:
– Tack Pierre! Allt stämmer. Jag är utbildad massör och zonterapeut, men för tillfället är mitt företag vilande. Som zonterapeut trycker jag endast med mina händer på olika zoner på fötterna.
– Jag är, som du skriver, Stenbock. Envisheten har jag haft nytta av, utan den hade jag inte levt idag. Andligheten och medialiteten finns, men har inte varit accepterad.

– Jag har läst många av Astrid Lindgrens böcker. Den första fick jag i 7-årsåldern, ”Lotta på Bråkmakargatan”. Och ett av mina förnamn är Astrid. De senaste tio åren har varit mina jobbigaste, men det finns någon mening med allt som sker.
Kram Ulla

Pierre om Kent Grahns hand:
Du är en känslig man som kan blixtra till lite och bli bestämd. Jag får till mig en resa via vatten, det kan vara till Polen eller Tyskland.

Jag ser mycket lila eller violetta färger. Du är mycket medial, men har inte alltid haft rätt personer i din omgivning för att kunna prata om detta, inte förrän nu, de senaste åren.

Skrivkraften kan komma tillbaka i etapper men det känns lite som att du har en känslomässig blockering och att en person i din närhet gör att du inte får utlopp för alla dina känslor.

Jag känner att det finns en oro kring en dotter på något sätt, men det kommer ordna sig.

Du behöver en egen resa med likasinnade, mediala och kreativa människor, utan partner eller några krav. Jag ser ett mycket stort M i din hand. Det står för medialitet. Med rätt kurs och mentor kan du utvecklas mycket, trots att du inte riktigt tror på det själv emellanåt. Ingen är fullärd.
Bästa hälsningar Pierre

Kommentar från Kent:
– Jag blev förvånad att jag blivit läst av Pierre! Får lov att säga att en del saker fick mig att stanna upp och undra hur det är möjligt att han kan se detta.
– Det är sant att jag varit orolig för min dotter och det känns bra att Pierre ser att det kommer bli bra.

– Min fru är från Polen, så att resa till Polen kommer att ske men jag vet inte när.
– Pierre skriver att jag kan vara medial, jag hoppas det, för då får jag en förklaring till varför jag hela mitt liv brottas med mina inre demoner. Jag har alltid varit en sökare och därför dykt ner i olika filosofiska texter, religion med mer.
Med vänliga hälsningar Kent

Pierre om Malin Johanssons hand:
Du är en intelligent kvinna, med ett mycket känsligt inre där en stor medialitet vilar. Medialiteten kan blossa upp och utvecklas när barnen blir äldre, det vill säga relativt snart. Du kan vara född i Skyttens eller Stenbockens stjärntecken då jag, som är Stenbock, känner igen mig lite i denna hand.

Jag får in något lite lantligt och något med röd färg. Ett staket som buktar ska målas, men ni kan inte enas om vilken färg. Så min känsla är att ni ska olja in det istället.

Jag ser mycket natur och det kommer även upp att ni pratar om husdjur, jag ser ett husdjur skymta, men det kan vara en grannes.

Jag får upp ”Jönssonligan”, men förstår inte om har något med filmning att göra eller om det handlar om någon kul kupp som är på gång. Något med ett kassaskåp kanske? Se upp med tjuvar, eller så betyder symbolen något annat.

Jag ser ett mycket kärleksfullt och långt liv med en fin livslinje. Allt gott till dig!
Bästa hälsningar Pierre

Malins kommentar:
– Vad roligt att just jag fick bli spådd! Vänliga ord. Jag förstår det mesta av vad Pierre skrivit. Jag är medial, men precis som han skriver är den vilande. Jag använder mig av medialiteten till en viss del, men har en önskan att utveckla den. Jag har nog inte riktigt vågat eller gett mig själv tid att utveckla min gåva, kanske är det snart dags?

– Jag är född i Skyttens stjärntecken. Och jag bor i ett rött trähus lite på landet, nära naturen och skogen som jag gärna är ute och går i. Vi har ett trä-staket och när det sattes upp för några år sen diskuterade vi nog vilken färg vi skulle ha, men bestämde oss för att olja in det. Det behövs verkligen oljas in i år igen.

– Det var lite roligt att Pierre nämnde husdjur. Vi har två katter, en hund, fiskar och en ödla. Men bara några dagar innan jag fick Pierres meddelande sa jag till min man och mina barn lite på skoj att vi kanske skulle skaffa en hund till.
Vänliga hälsningar Malin

Pierre om Linda Tainios hand:
Du är en omtänksam och mycket känslig själ. Du har stor medial potential och har möjlighet att utveckla den med rätt mentorer och en eller ett par kurser.

Jag ser en tuff relation bakåt, där du fick omvärdera en del. En ny man väntar eller så blir den mannen som finns kring dig lite nyförälskad i dig på något sätt. Jag får in Fiskens tecken, men ser även vatten som Vattumannens stjärntecken.

Jag ser flyttlådor, så det kan bli en flytt eller så har du tankar om att flytta. Ser också att det kan komma ett barn inom snar framtid, så ta det lite lugnt om du har barn sedan tidigare och kanske inte har all tid och ekonomi just nu. Men du avgör såklart själv.

En person blir lite avundsjuk på din gåva och att du vill utveckla din mediala förmåga. Jag ser även en hund som kan finnas där och busa ibland. Allt gott till dig!
Bästa hälsningar Pierre

Lindas kommentar:
– Vad glad jag blev när jag fick se att jag ska vara med. Pierre är så himla duktig, jag bara gapade när jag läste.
– Jag har alltid varit en känslig själ, ibland överkänslig men det har jag börjat få koll på. Jag bryr mig om andra och jobbar med människor.

– Jag har börjat känna att jag har mer kontakt med andevärlden och försöker utvecklas själv. Healing är ett stort intresse och jag har lyckats få kontakt med en del anhöriga till vänner som gått bort. Jag blev dock nedtystad som liten, men nu vågar jag vara mig själv som vuxen och har fått rätt stöd i livet. Jag har funderat på kurser.

– Ja, jag har verkligen omvärderat allt, hela livet. Levde som fånge i en dålig relation. Idag värdesätter jag mig själv och har hittat min stora kärlek. Han är också intresserad av det mediala och Fiskens stjärntecken. Själv är jag Vattuman. Vi har totalt fyra barn, han två och jag har två sedan tidigare. Och en liten bebis är på väg. Jag är i skrivande stund i vecka 13!

– Flytta är det största som finns hos oss just nu, vi funderar på om vi ska flytta till större eller bo kvar här ett tag.
– Jag vet nog vem som kan vara avundsjuk, men jag vill inte nämna någon.

– Jag har känt av ett djur här hemma som brukar stryka sig mot mina ben i köket under köksbordet. Vem det är vet jag inte, men det kan absolut vara en hund. Tusen tack för avläsningen!
Vänliga hälsningar Linda Tainio

 

Fler artiklar

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.