Pierre svarade: ”Allt stämmer med hundra procent”

Pierre Hesselbrandt fick kontakt med Lis-Maries man som befinner sig på Andra sidan. Här berättar Lis-Marie om detaljerna Pierre fick till sig.

Text: Paulina Holkenberg
Foto: Getty Images, Privat

Publicerades i Nära nr 10,2023:

Varför uppfattar jag inte tecken?

Hej Pierre! Mitt namn är Lis-Marie. Min man gick bort efter en tids sjukdom. Vi hade då varit gifta i 52 år. Jag saknar honom oerhört mycket. Jag älskar honom lika mycket nu som jag gjorde när vi gifte oss.

LÄS ÄVEN: Karolina fick svar av Pierre Hesselbrandt: "Underbar bekräftelse att de vakar över barnen"

Han var en underbar man och pappa till våra tre barn. Jag pratar med honom varje dag och ber honom ge mig tecken, men jag kan inte uppfatta något alls. Kan du se om han finns hos mig? Jag saknar honom så.

Lis-Marie

Lis-Marie.jpgPierre får kontakt med Lis-Maries bortgångna man.

Pierre svarar: Han har besökt dig

Hej! Jag mediterar och får in en manlig energi som kanske är din man. Han visar mig Skorpionens stjärntecken. Det är något med bokstaven H men det kan vara ett dubbelnamn, jag hör inte riktigt vad han menar. Han pratar om flera barn, såsom dotter och son som kan ha med bokstäverna P som i Peter eller Petra kanske.

LÄS ÄVEN: Lekte anden i glaset – nu spökar det i huset

Han har besökt dig i en lägenhet där ni bodde i många år och han visar en bild på en fåtölj han gillade. Han säger något om tecken angående en fjäril och fågel.

Han har killat dig i håret och du har känt hans doft. Han älskar dig, det låter som ”Ich liebe dich” alltså ”jag älskar dig” på tyska, sen ler han och tonar bort. Om du känner igen detta så är det han som hälsar på. Det kändes varmt och kärleksfullt och han tackade också för maten.

Kram Pierre

Lis-Maries återkoppling:

Hej Pierre!

Jag vill bara tacka dig för svaret jag fick i Nära nr 10, 2023. Allt du skrev till mig stämmer med hundra procent.

Min man var född i Skorpionens tecken och vi har tre barn som alla börjar på bokstaven P. Peter, Petra och Paul. Han har dubbelnamn som börjar med H. (Hans-Jyrgen).

LÄS ÄVEN: Marita fick svar av Pierre Hesselbrandt: Varenda detalj stämmer

Han sa ”Ich liebe dich” och det kan jag förstå för han var född och uppvuxen i Berlin. Han sa också något om en fåtölj, och det stämmer. Han hade en fåtölj som han alltid satt i.

Jag känner mig så tacksam för att du svarade mig. Jag känner mig lugn och tillfreds när jag vet att han är hos mig någon gång då och då. Tack snälla Pierre.

Kära hälsningar Lis-Marie

Vill du också ha svar av Pierre Hesselbrandt?

Du kan fråga om relationer, eller om något känns tungt och du behöver lite vägledning. De frågor som besvaras publiceras i tidningen.

Adressen är Tidningen Nära, ”Pierre”, Story House Egmont, 205 07 Malmö. Du kan också mejla till pierre@tidningennara.se Försök hålla din fråga kort. 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.