Pierre spår en Nära-läsares hand!

I Nära nr 1 i år bad vi er läsare skicka in en bild på en hand med chans att få den spådd av mediet Pierre. Det var många som skickade in bilder! Flera av händerna finns presenterade i Nära nr 3, 2017. Här kan du läsa vad Pierre fick fram om Jens hand.

Text: Paulina Holkenberg
Foto: Privata

Den här bilden skickade Jens in. Det är ett foto på sin egen hand. Utifrån bilden har sedan Pierre kunnat läsa av vem Jens är.

Detta kan Pierre se:

– Du är en mycket empatisk man med stor intelligens och mycket kunnig inom färg eller möjligtvis affischer. Jag ser event eller något som har med musik att göra. Du har bytt instrument innan du blev nöjd.

– Jag ser en tuff händelse i barndomen, kanske mobbing och även en kärlek som inte besvarades. Det känns som att du har det helt okej nu. Du har flera järn i elden men hälsan och att ha kul är viktigt. Du har en medial förmåga men du måste våga tro på den och se alla tecknen du får varje dag.

–  Jag får till mig namnen Kerstin och Jenny. Jag ser lite ryggproblem samt ett öga som spökar. Det kan vara dags att byta glasögon eller så har du tankar på en laseroperation. Du fungerar bäst ihop med en person som är född i oxens, stenbockens eller jungfruns stjärntecken.

Här är en bild på Jens. Foto: Lena Andersson.

Jens kommentar:

– Jag är ödmjukt tacksam för att Pierre fick med just min hand. Avläsningen av min hand är spot on! Att jag ska vara kunnig inom färg stämmer, jag har jobbat som målare i 27 år och haft egen målerifirma i 17 år.

– Jag har haft musik som hobby i nästan hela mitt liv, byte av instrument måste vara från blockflöjt till gitarr.

– Min uppväxt har varit ganska tuff och satt sina spår. Att jag ska vara medial bara jag själv tror på det? Jo, jag har varit med om en hel del intressanta saker. Det är helt rätt, jag måste våga tro på mig själv.

– Namnen som Pierre fick fram är en tiopoängare. Kerstin är min mors andranamn och Jennie är min syster.

– Jag har haft problem med min rygg i snart 30 år, där de tre senaste åren har varit riktigt jobbiga. Och slutligen så är det dags att byta glasögon, det skulle egentligen varit gjort för ett par år sedan!

Varmt tack till Pierre!

Jens

Läs mer

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.