Anna Strandlind guidar dig till inre framgång

Text: Paulina Holkenberg
Foto: Johanna Bryngelsson Brusing

Nu kan du få coachning av Anna Strandlind, som också använder sig av sina mediala kunskaper när hon hjälper människor att utvecklas. I varje nummer av Nära svarar hon på en läsarfråga och ger dig råd för hur du kan växa och nå inre framgång inom olika områden i ditt liv.

Anna, berätta om guidningen!
– Jag brinner för att ge tydliga verktyg som gör att klienten får nya resultat. Jag kommer hjälpa Näras läsare både med coachning och medial vägledning eftersom jag alltid jobbar med att se det högsta, bästa i varje individ.

Vad kan man som läsare fråga?
– Du kan ställa frågor om alla områden i livet: kärlek, relationer, ekonomi, hälsa, intressen, andlig- och medial utveckling. Det är inte svårt att få nya resultat! Jag vill hjälpa människor att förstå att alla resultat som de inte är nöjda med i livet går att ändra!

Hur kan du hjälpa Näras läsare?
– För att skapa nya resultat, och det som vi vill ha i våra liv, behöver vi skapa nya idéer och tankar, som i sin tur leder till nya goda, glädjerika vanor. Jag hjälper människor att se sin fulla potential och inre storhet, som vi alla besitter.

– Men vi styrs av vad vi har blivit inlärda om vad vi kan och inte kan, vi håller fast vid vårt nuvarande resultat som är utifrån andras åsikter och tro. Jag kommer att ge vägledning för att hitta personens inre sanning och ge tydliga tips, inspiration och verktyg för hur personen får helt nya resultat i livet. Allt börjar inifrån oss själva och vi styr alla resultat utifrån den vibration vi befinner oss i.

– Ställ en fråga om det du vill förändra i ditt liv, så hjälper jag dig att förstå din kraft! Du är den mest värdefulla personen i ditt liv!

Skicka din fråga till Anna!

Gör så här: Skicka in en kortfattad fråga till guidning@tidningennara.se

Du är helt anonym! Anna väljer ut en fråga och besvarar den tillsammans med andra kloka råd i tidningen. Anna använder både sin mediala och coachande förmåga. Välkommen med din fråga!

 

Läs de senaste råden från Anna:

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.