Annas guidning: Arbetslösheten tar knäcken på mig

Som arbetslös hamnar man lätt utanför och negativa tankar smyger sig gärna på. Anna Strandlind

Text: Anna Strandlind
Foto: Getty Images

Hej!

Jag har fastnat i livet och kommer inte vidare. Är arbetslös och min högsta önskan är att få komma ut i arbetslivet igen, men det känns som om jag sitter fast. Vill inte ha det så här. Känner mig så värdelös.

Hälsningar I

Anna Strandlind svarar: Ta råd från en mentor som gör det du själv skulle vilja göra!

Hej I!

Jag vet att det finns fler som känner som du, så din fråga är viktigt. Tack för att du skickade den till mig. Allt är energi, även dina tankar. Energi bara ”är”, men det är när vi har negativa eller positiva tankar som det blir till något. Det du fokuserar på i dina tankar blir du själv känslomässigt involverad i, det skapar ditt beteende och dina resultat i ditt liv. Jag ska förtydliga detta:

Dina tankar om dig själv skapar dina känslor. Dina känslor skapar ditt beteende. Ditt beteende skapar ditt resultat. Detta gäller alla människor. Våra resultat styrs av våra inlärda beteenden och vi tror att det är vår sanning eftersom vi lever i det. Men det kommer av ett inlärt mönster vi får från andra.

Det är inget fel på dig! Det du känner nu har med ditt mönster och dina vanor att göra. Din inprogrammering som du fått med dig från när du var liten och när du växte upp.  Men kom ihåg att ”Vi kommer så långt som vi tror om oss själva”.

Det är din självbild som skapar dina resultat, och den är byggd på vad andra har sagt till dig om vad du kan och inte kan, vad du ska tro på och inte tro på, vad som är mycket och lite. Men den säger inget vem du egentligen är! Du är perfekt energi, din själ är energi, ditt själsliga DNA är perfekt och allt finns för dig i överflöd. Du kan skapa en ny självbild, nu när du vet om detta!

”För att få de saker du aldrig haft, måste du göra saker du aldrig gjort”.

Annars sitter du kvar där du är nu. Men det du vibrerar i, får du mer av. Universum dömer inte, universum svarar på det vi vibrerar i. Din energidel är själen och öppningen mot universum, änglar, källan eller ditt högsta jag. Kalla det vad du vill.

Det du vill ha, vill ha dig också! Vi är här på jorden för att lära oss och för att växa i vår själ. Vi måste våga agera för att nå det vi vill ha. Änglarna är med dig hela tiden, men ansvaret att möta rädslor och sikta på de mål du vill nå ligger hos dig.

Vi alla har kommit hit med olika gåvor och det är inte en slump att du finns. Du är värdefull och viktigt, för om du inte fanns så hade inte universum varit hel. Tänk så många som inte kommit till jorden än. Se och känn din storhet nu! Ingen i hela världen har ditt handavtryck, och det är ingen slump.

Det är dags för dig att skapa det du vill verkligen vill ha i ditt liv nu! Bli känslomässigt involverad i det du vill ha. Universum och din magkänsla kommer hjälpa dig att få rätt idéer, möta rätt personer och rätt miljöer! Allt det du vibrerar i får du mer av.

Hur är en person som har sitt drömjobb och mår gott? Beskriv det för dig själv och ha detta som ditt mål. Tillåt dig att få och ta emot kärlek, sätt ditt drömmål och ta dig vidare steg för steg varje dag! Då kommer du att få ditt drömjobb. Var tydlig med det du vill ha, fatta beslut som tar dig framåt. Sök upp en mentor som redan idag gör det du själv vill göra. Det är av en sådan person du kan få råd, någon som redan är där du vill vara.

All kärlek till dig!

Kram Anna

Skicka din fråga till Anna Strandlind

Nu kan du få coachning av Anna Strandlind, som också använder sig av sina mediala kunskaper när hon hjälper människor att utvecklas. I varje nummer av Nära svarar hon på en läsarfråga och ger dig råd för hur du kan växa och nå inre framgång inom olika områden i ditt liv.

Annas guidning 500.jpg

Gör så här: Skicka ditt brev till guidning@tidningennara.se

Du är helt anonym! Anna väljer ut en fråga och besvarar den tillsammans med andra kloka råd i tidningen. Svaret kan även komma att publiceras på tidningennara.se/guidning. Anna använder både sin mediala och coachande förmåga. Välkommen med din fråga!

Läs Annas senaste svar här

Prova Annas webbkurs om djurkommunikation

Läs de senaste råden från Anna:

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.