Hur attraherar jag det stora sakerna i livet? Anna Strandlind svarar

Att manifestera och attrahera större saker kan kännas utmanande, så hur ska man gå till väga? Mediet och livscoachen Anna Strandlind ger en hjälpande hand.

Text: Anna Strandlind
Foto: Getty Images

Hur når jag drömmen om ett hus?

Hej! Jag har en så stor längtan efter att få flytta till hus och undrar hur jag ska jobba mig framåt för att uppnå det. Har alltid varit bra på att dra till mig små saker, men större saker jag velat åstadkomma har varit svårare.

Mvh P

Anna Strandlind svarar: Tänk inte på hur det ska bli verklighet

Hej P!

Vad roligt att du drömmer om ett hus. När det gäller att vilja ha nya saker i sitt liv, handlar det först och främst om att ta beslut. Utan beslut och tydlig avsikt med vad du vill uppnå, kommer det inte att bli tydligt varken för dig eller för universum. Är du obeslutsam skapar du inget. Så börja med att ta ett beslut om att sluta med det!

När du sen har en tydlig bild av ditt hus och var du kan tänka dig att bo, ska du se detta framför dig glädje, inte i oro. Det är viktigt. Sluta tänka på hur detta att bli verklighet, tänk på huset med glädje och pirr i kroppen. Till exempel så här: ”Nu ska jag ringa till X som bor i området och fråga om något hus är till salu där, så spännande!” Ja, du förstår säkert vad jag menar.

Skjut inte upp ditt beslut utan se till att gå framåt nu. När du har ett tydligt mål om ditt hus tar du nya beslut varje dag, beslut om vad du ska göra. Då hjälper din intuition dig och du kommer du finna rätt lösningar.

En sak som är viktig att tänka på är att om du sätter ditt mål på en ”piedestal” så känner du ett avstånd och att då kan det vara svårt att nå målet. I stället ska du känna mer och mer att ditt hus är en del av dig, så förstora inte upp känslan så mycket. Din glädje ska finnas, och pirret så klart, men inte distansen till det. Är du med i hur jag tänker?

Träna nu på att känna dig värdig ditt hus. Att du har det i ”din hand”. Inte jaga huset, utan attrahera det. Det kommer till dig. Alla svaren får du på vägen.

Koppla nu rätt känslor till ”ditt” hus och agera. Bli övertygad och njut sedan på vägen!

 

Varma kramar från mig,

Anna

Skicka din fråga till Anna Strandlind

Nu kan du få coachning av Anna Strandlind, som också använder sig av sina mediala kunskaper när hon hjälper människor att utvecklas. I varje nummer av Nära svarar hon på en läsarfråga och ger dig råd för hur du kan växa och nå inre framgång inom olika områden i ditt liv.

Annas guidning 500.jpg

Gör så här: Skicka ditt brev till guidning@tidningennara.se

Du är helt anonym! Anna väljer ut en fråga och besvarar den tillsammans med andra kloka råd i tidningen. Svaret kan även komma att publiceras på tidningennara.se/guidning. Anna använder både sin mediala och coachande förmåga. Välkommen med din fråga!

Läs Annas senaste svar här

Prova Annas webbkurs om djurkommunikation

Läs de senaste råden från Anna:

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.