Hur får jag en fin man i mitt liv? Anna Strandlind svarar

Hur attraherar man den perfekta partnern? Anna Strandlind delar med sig av sina bästa råd för att få universum att förstå vad du är ute efter.

Text: Anna Strandlind
Foto: Getty Images

Hej Anna, jag har en fråga angående kärlek. Har levt själv i 16 år och nu när alla barnen är vuxna så känner jag att det hade varit trevligt att träffa en fin man. Tror du att det kommer in någon i mitt liv igen?

Kram L

Anna Strandlind svarar: Köp en extra tandborste och signalera tvåsamhet till universum

Hej L!

Vilken trevlig tanke du har och såklart är det rätt tanke! Det som styr det här med kärlek är vad vi vibrerar ut, så om du gillar dig själv och känner dig redo kommer du också att sända ut den signalen.

Det kan ju vara lite spännande och nervöst i början, men det är viktigt att du vågar ta steget. Jag kan ge dig några tips på hur du kan attrahera in det du vill ha och känna in hos en man.

Attrahera kärleken du drömmer om

* Skriv ner detaljerat hur du vill känna dig när du är med en man som du tycker om.

* Skriv ner detaljerat vilka egenskaper du tycker är viktigt att mannen ska ha. Tänk på att det är du som ska känna in hur du vill ha det, så lyssna på ditt hjärta.

* Skriv ner detaljerat allt roligt som ni gör tillsammans.

Det du också kan göra är att en köpa extra tandborste, ställa fram en extra kaffemugg eller liknande, för då signalerar du tvåsamhet till universum och du börjar själv bli mer och mer vän med tanken. Jag vet många som gjort detta och det kan bidra att du attraherar in en fin man i ditt liv. Tänk på att allt är energi, även dina tankar är energi. Allt börjar inifrån oss själva.

Ge dig själv det du önskar från en man

Det du nu skrivit ner ska du börja jobba med så smått för att ge av dig själv ännu mer. Några exempel kan vara: Du vill ha en man som är omtänksam – men hur kan du vara mer omtänksam mot dig själv? Göra det du älskar ännu mer? Vad innebär omtänksamhet för dig?

Du vill att mannen ska visa dig kärlek – men hur kan du ge dig mer kärlek? Och så vidare. När du mer och mer ger dig allt det du vill ha, så stärker du dig själv i kärlek och kommer då också att sända ut denna energi. ”Lika söker lika”. Det du känner får du tillbaka.

Våga ta nya steg i livet

Ett tips är också att börja tänka i nya banor. Till exempel gå en kurs, anmäla dig till något nytt och träffa nya människor. Gör det du vill göra och våga ta steget till nya saker.

Jag ser att en man kommer in i ditt liv inom tre månader. Det kan bli tidigare också om du vill… All kärlek till dig och lycka till med din nya kärlek.

Med varma kramar,

Anna

Skicka din fråga till Anna Strandlind

Nu kan du få coachning av Anna Strandlind, som också använder sig av sina mediala kunskaper när hon hjälper människor att utvecklas. I varje nummer av Nära svarar hon på en läsarfråga och ger dig råd för hur du kan växa och nå inre framgång inom olika områden i ditt liv.

Annas guidning 500.jpg

Gör så här: Skicka ditt brev till guidning@tidningennara.se

Du är helt anonym! Anna väljer ut en fråga och besvarar den tillsammans med andra kloka råd i tidningen. Svaret kan även komma att publiceras på tidningennara.se/guidning. Anna använder både sin mediala och coachande förmåga. Välkommen med din fråga!

Läs Annas senaste svar här

Prova Annas webbkurs om djurkommunikation

Läs de senaste råden från Anna:

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.