Jag har hittat drömhuset men har inte råd, hur kan det bli mitt?

En del drömmar känns omöjliga att nå, men med rätt inställning kan du manifestera allt du vill ha, menar Anna Strandlind.

Text: Anna Strandlind
Foto: Getty Images

Hur kan jag få pengar till mitt drömhus?

Hej! Jag har sett mitt drömhus och är helt såld. Men tyvärr ligger det utanför min budget. Hur ska jag kunna köpa det?

Kram A

Anna Strandlind svarar: Övertyga dig själv om att alla mål är möjliga att nå

Hej A!

Jag ska berätta något som berör oss alla, oavsett i vilken fas i livet vi är eller vad vi vill ha… Något som kan ge framgång och påverka oss. Oavsett vad det handlar om så gäller det att fatta beslut. Allt grundar sig på det, våra små som stora beslut. Alla känner vi oss osäkra ibland, men kanske ska vi ta ett beslut om att sluta med det!

En sak man vet, är att de som kan ta sunda beslut och är goda beslutstagare, de har god självbild och en tro på sig själva. De litar på vad de vill ha och känna. De är heller inte rädda för att göra misstag, och de låter inte misstagen prägla deras framtida beslut.

Det du ska göra nu är att fatta beslut där du är nu, med det du har. Det kanske känns lite märkligt eftersom du skriver att drömhuset ligger utanför din budget. Men när du har ett tydligt mål du vill nå, som i detta fall ditt drömhus, ska du ta beslut varje dag kring hur du ska ta dig dit. Och ifrågasätt inte hur, för då tar du inget beslut och du går inte framåt.

Se till att ha målet klart inom dig. För att manifestera detta ska du visualisera inom dig att målet är nått. Åk dit och ta in omgivningarna! Titta på bilder på huset! Se för ditt inre hur du går runt i huset och trivs så bra i ditt nya hem. Kontakta de som kan stötta dig i detta och lyssna på magkänslan. Så fort du tagit ett beslut och blir känslomässigt involverad i det du verkligen vill ha, kommer du att finna rätt människor och de resurser du behöver.

Ta beslutet innan du har svaren. Tänk inte på hur du ska gå till väga och oroa dig inte. Se bara ditt mål framför dig med en viss ”pirrighet” inom dig. Gör sedan det som krävs, ring runt, kolla alternativa lösningar, var aktiv. Ge inte upp utan, utan känn och upplev att det här huset är ditt, sedan agerar men. Ställ dig frågan: ”Vad kan jag göra nu?” Ta sedan nästa steg. Detta är vibrations- och attraktionslagen!

All lycka och kram från mig!

Anna

 

Skicka din fråga till Anna Strandlind

Nu kan du få coachning av Anna Strandlind, som också använder sig av sina mediala kunskaper när hon hjälper människor att utvecklas. I varje nummer av Nära svarar hon på en läsarfråga och ger dig råd för hur du kan växa och nå inre framgång inom olika områden i ditt liv.

Annas guidning 500.jpg

Gör så här: Skicka ditt brev till guidning@tidningennara.se

Du är helt anonym! Anna väljer ut en fråga och besvarar den tillsammans med andra kloka råd i tidningen. Svaret kan även komma att publiceras på tidningennara.se/guidning. Anna använder både sin mediala och coachande förmåga. Välkommen med din fråga!

Läs Annas senaste svar här

Prova Annas webbkurs om djurkommunikation

Läs de senaste råden från Anna:

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.