Annas guidning: Jag är förälskad i en själ på Andra sidan!

Jag är förälskad i en själ som inte längre finns bland oss. Det hade varit enklare om man hade någon att dela det med. Är jag ensam om det?

Text: Anna Strandlind
Foto: Getty Images

Hej!

Jag har ett stort "kärleksproblem" som jag hoppas att någon annan delar. Det skulle kännas lite lättare om man hade någon att dela det med... Jag är förälskad i en själ! ❤ Alltså i en person som inte längre är bland oss här på Jorden. Är jag ensam om det? 

A

Anna Strandlind svarar: Andevärlden vill att vi ska finna kärleken på nytt

Hej A!

Jag tycker det är starkt av dig att dela med dig av ditt problem. Jag har hört detta någon enstaka gång förut, men tror inte att det är så vanligt. Jag tycker att din fråga är viktigt och hoppas att den även kan ge andra lite mer förståelse för vad det kan handla om, så tack A!

Du skriver att du är förälskad i en själ och att personen inte lever längre. Jag utgår från är att du har umgåtts med denna person tidigare, i jordelivet.  Det jag undrar är om du har en medial kontakt med denna själ? För du upplever starkt inom dig att du är förälskad. Vad är då förälskelse? Det kan vi uppleva på olika sätt.

Det jag som medium vet, är att alla själar i andevärlden - släkt, kärlekar, vänner - inget annat vill än att vi ska må bra och leva i kärlek i detta vårt jordeliv. De är med oss och stöttar oss i sorg och våra beslut. De vill aldrig hålla oss fast, utan vill ge oss möjligheten att hitta kärleken i den fysiska värld där vårt liv är nu. Så det finns ingen själ som hindrar dig från att möta någon ny, tvärtom! Andevärlden vill inte att vi ska sörja dem utan att vi ska leva vidare och finna kärleken på nytt.

När jag känner in dig och denna själ som du är förälskad i, får jag in en doft av trädgårdsrosor och färger. Så denna själ är förknippad med blommor. Ibland, när vi inte riktigt ”hänger med” eller om det går snabbt med saker och ting i den fysiska världen, kan vi samla våra tankar och minnen från dåtiden och känna att de ger hopp, ger oss ”näring”. Men det gör inte att vi går framåt eller vidare i livet. Det vi ”matar” vårt sinne med, blir till slut vår sanning. Vi kan även tro på en lögn så starkt att den blir en sanning för oss.

Ditt sinne kan inte hålla isär vad som är fantasi och verklighet, utan tar emot det du ”matar” det med. Det kan finnas en logisk förklaring såklart till varför du upplever det du gör, men det kan också vara så att så gärna vill ha denna person i ditt liv igen därför att den hade alla de egenskaper du älskar hos en människa.

Det jag vet är att en själ som du har älskat och som du älskar, inte håller dig fast dig från Andra sidan utan vill att du finner kärleken hos någon. Jag känner att du kommer hitta en person som har de egenskaper du söker, samma som din ”själ” har. Så var öppen för ditt liv här och nu, i den fysiska världen, och håll inte fast vid andevärlden. Om detta tar över din vardag i form av orostankar och du känner att det styr ditt liv, då tycker jag att du ska söka hjälp. Mitt råd är att prata med någon som lyssnar, som kan hjälpa dig med dina funderingar och att ta något steg framåt.

 

Stor omtanke på din väg!

Kram Anna

Skicka din fråga till Anna Strandlind

Nu kan du få coachning av Anna Strandlind, som också använder sig av sina mediala kunskaper när hon hjälper människor att utvecklas. I varje nummer av Nära svarar hon på en läsarfråga och ger dig råd för hur du kan växa och nå inre framgång inom olika områden i ditt liv.

Annas guidning 500.jpg

Gör så här: Skicka ditt brev till guidning@tidningennara.se

Du är helt anonym! Anna väljer ut en fråga och besvarar den tillsammans med andra kloka råd i tidningen. Svaret kan även komma att publiceras på tidningennara.se/guidning. Anna använder både sin mediala och coachande förmåga. Välkommen med din fråga!

Läs Annas senaste svar här

Prova Annas webbkurs om djurkommunikation

Läs de senaste råden från Anna:

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.