Annas guidning: Kan dåliga dagar komma i vägen för attraktionslagen?

Jag försöker vara tacksam för det jag har och samtidigt attrahera det jag önskar, men jag känner mig slutkörd efter en tuff period i livet. Kan mina dåliga dagar komma i vägen för det positiva jag försöker attrahera?

Text: Anna Strandlind
Foto: Getty Images

Hej Anna, jag har haft det ganska kämpigt ett tag. Jag gick bland annat igenom en separation förra hösten från ett jättelångt förhållande. Min tvillingsyster diagnostiserades med bröstcancer för några veckor sedan och jag har nyligen bytt jobb. Jag känner mig ganska slutkörd, både mentalt och kroppsligt. Jag har läst mycket om attraktionslagen och jag försöker bland annat attrahera in en ny man i mitt liv. Jag försöker tänka tacksamhet varje dag för det jag har, och inte fokusera på det jag saknar i mitt liv. Men det är svårt tycker jag. Jag faller tillbaka in i hopplöshet och negativa tankar.

Ibland känns det också som att när jag har en sådan jobbig dag, då "ryker" min chans till det positiva jag försökt att attrahera in. Jag hoppas du förstår vad jag menar och att du kan hjälpa mig? Kan du se vad jag behöver och hur jag ska hantera denna situation?

Många kramar Annie

Annas guidning: En livspartner väntar på dig – men först ska du ”bli kär” i dig själv!

Hej Annie!

Tack för ditt mejl, jag förstår att du haft och har det tufft men det går att komma ur detta och uppleva harmoni i ditt liv. Du har haft en längre period med mycket press och hamnat i en ”kämparfas”. Då kan det upplevas nästan omöjligt att komma ur denna period även om man vill och försöker. När vi går igenom tuffa saker i våra liv är det väldigt vanligt att det sämre ”tar över” för vi blir känslomässigt involverade i det som är jobbigt. Oro blir ibland en rutin.

Vet du att vi attraherar det som är jobbigt på samma sätt som allt som är bra! Det är vad vi lägger vi mest fokus på i vår vardag som vi drar till oss. Jag tycker att du är duktig som trots allt du gått igenom, vet att du kommer lyckas att må bättre. Jag ska dela med mig värdefull information till dig som gör att du kan ta nya steg mot att känna lycka.

När det gäller attraktionslagen så är det många som inte vet att den grundar sig på vibrationslagen. Allt är energi och vibrerar, allt är i rörelse och växer. Dina tankar är energi och allt det du tänker ger en vibration ut. Alltså – det är detta du får tillbaka! Attraktionslagen säger att lika attraherar lika. Dina tankar styrs av dina känslor och det är dina känslor som vibrerar ut till universum. Då svarar universum på samma frekvens och vibration.

Du behöver ge dig själv nya tankar, repetera det goda och det du vill ha, men samtidigt acceptera dina negativa tankar och inte ”slå på dig själv.” Förneka dem inte utan acceptera, men agera sedan varje dag utifrån det du vill uppnå. Och ha tillit, för du klarar det! Skapa nu och lev för framtiden.

Angående den man du försökt attrahera in i ditt liv, så kommer han snart. Men ett råd är att ”bli kär” i dig själv först och skapa det liv du vill ha, för jag vet att det finns för dig. Du är ju fantastisk med allt du har gjort och gör. Lev nu, och du ska se att din framtid – och en livspartner – väntar på dig!

Varma kramar från mig och alla lycka!

Anna

Skicka din fråga till Anna Strandlind

Nu kan du få coachning av Anna Strandlind, som också använder sig av sina mediala kunskaper när hon hjälper människor att utvecklas. I varje nummer av Nära svarar hon på en läsarfråga och ger dig råd för hur du kan växa och nå inre framgång inom olika områden i ditt liv.

Annas guidning 500.jpg

Gör så här: Skicka ditt brev till guidning@tidningennara.se

Du är helt anonym! Anna väljer ut en fråga och besvarar den tillsammans med andra kloka råd i tidningen. Svaret kan även komma att publiceras på tidningennara.se/guidning. Anna använder både sin mediala och coachande förmåga. Välkommen med din fråga!

Läs Annas senaste svar här

Prova Annas webbkurs om djurkommunikation

Läs de senaste råden från Anna:

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.