Det känns som att jag sitter fast, hur tar jag mig vidare?

Veckans frågeställare känner sig fast i sitt jobb och vill gärna hitta ett nytt. Anna förklarar varför vi får ibland slås av känslan att stå och stampa på samma ruta, och hur vi ska agera för att ta oss vidare.

Text: Anna Strandlind
Foto: Getty Images

Kan du se om något nytt jobb väntar mig?

Hej Anna, det känns som att jag står stilla på samma ruta när det gäller jobb. Kan du se vad som väntar runt hörnet?

Kram L

Anna svarar: Ditt högsta jag vill utvecklas

Hej L!

När vi får känslan av att vi sitter fast eller står och stampar i tillvaron, brukar det bero på att vi inte vet hur vi ska ta oss vidare. Eller på rädsla. Allting är energi och vi befinner oss ständigt i vibration, för energi står aldrig stilla. När du upplever att du står still i samma ruta, befinner du dig med ”ett ben i det gamla och det andra benet i något nytt”. Du stampar, och det är ett tecken på att ditt högsta jag vill vidare, utvecklas och växa.

Så fungerar vibrationslagen

Samhället ser inte likadant ut nu som för tio år sedan, det gör inget annat heller. Allt utvecklas. Det finns en universell lag som heter vibrationslagen och den funkar så här: Dina tankar är vibration, allt vibrerar, så du behöver ändra dina tankar till att handla om det du vill ha och ta bort det som inte gynnar dig. Du skapar det du tänker och vibrerar i, det du fokuserar på. Det är du själv som formar allt du vill ha. Så försök börja träna på vad du skulle vilja ha och känna när du arbetar. Vilket är ditt drömjobb? Vad älskar du att göra? Vad är din passion? Ställ dig frågan: ”Hur vill jag leva?”

Känn att du är värd det du vill ha

Tänk på att allt har två sidor – bra och dåligt, ljus och mörker, uppe och nere… Rör dig mot det som är bra och som du vill ha, då kommer du automatisk att lyssna mer på din intuition än på de tankar som du är van vid idag. Bli medveten om att DU är skaparen av ditt liv! När du sedan börjar ta steget mot det du vill känna, får du mer av det. Det är detta du attraherar och drar till dig.

Det är viktigt att du frågar dig själv varför du gör vissa saker. Se till att ha en klar avsikt, bestäm vad du vill ha och känna. Känn dig värdig det nya du vill ha och ta beslut som för dig dit. Då kommer du också att börja lita på din intuition.

Jag får in att du har ett nytt arbete inom en och en halv månad, att du får nys om något som känns kul, nytt och spännande. Jag önskar dig all lycka med ditt nya drömjobb.

Varma kramar från mig,

Anna

Skicka din fråga till Anna Strandlind

Nu kan du få coachning av Anna Strandlind, som också använder sig av sina mediala kunskaper när hon hjälper människor att utvecklas. I varje nummer av Nära svarar hon på en läsarfråga och ger dig råd för hur du kan växa och nå inre framgång inom olika områden i ditt liv.

Annas guidning 500.jpg

Gör så här: Skicka ditt brev till guidning@tidningennara.se

Du är helt anonym! Anna väljer ut en fråga och besvarar den tillsammans med andra kloka råd i tidningen. Svaret kan även komma att publiceras på tidningennara.se/guidning. Anna använder både sin mediala och coachande förmåga. Välkommen med din fråga!

Läs Annas senaste svar här

Prova Annas webbkurs om djurkommunikation

Läs de senaste råden från Anna:

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.