Annas guidning: Mitt andliga kall skrämmer mig!

Jag vet att jag borde fortsätta min andliga utveckling, men jag är rädd för hur det ska gå och vad andra ska tycka. Hur håller jag motivationen uppe?

Text: Anna Strandlind
Foto: Getty Images

Hej!

Hur ska jag fortsätta att hålla mig motiverad till andlig utveckling? Jag vet att jag borde, för jag känner kallet starkt. Men det har också skrämt mig. Är rädd för att bli förlöjligad som förut, är rädd för att visa det som intresse. Är rädd för att kanske kunna leva på det, att jag inte är bra nog…

Kajsa

Anna Strandlind svarar: Ta klivet och våga – dina hjälpare är med dig!

Hej Kajsa!

Jag kan förstå att det är jobbigt att stå upp för det som ditt hjärta brinner för när omgivningen inte håller med och du upplever motstånd. Allt vi går igenom i livet är en lärdom och för dig handlar det nu om att lyssna på ditt hjärta, för det ”pockar på” från universum att du ska ta steget. Du står mellan ditt ”gamla” och ”nya” liv och det skrämmer dig.

Det som är viktigt att förstå i detta sammanhang är att du måste bemöta dina rädslor och gå igenom denna ”barriär”. När du bestämmer dig att följa din andliga bana och fattar beslut om det, kommer universum och alla dess hjälpare att ta dig framåt. Men det är du som ska bestämma dig, du som ska ta beslutet och det är den rädslan du först måste bemästra.

När du väl tagit beslut och ser till att få ”action”, ska du ta beslut varje dag kring vad du kan göra i ditt andliga arbete och du får aldrig ifrågasätta ”hur?”. Då går du inte framåt. Det är nämligen så att så fort du har tagit beslutet att stå upp för din andliga bana, kommer du att finna personerna, resurser och idéerna du behöver. Detta sker varje gång, glöm inte det! Det kommer förändra hela ditt liv, du kommer attrahera allt du behöver. Det är den universella lagen, bland annat attraktionslagen, som fungerar på detta sätt.

Känn och ha ditt mål inom dig. Se hur du lyckas, och blomma ut! Det kommer att gå väl så våga nu! Dina hjälpare är med dig, de finns inom dig.

All kärlek till dig!

Anna

Skicka din fråga till Anna Strandlind

Nu kan du få coachning av Anna Strandlind, som också använder sig av sina mediala kunskaper när hon hjälper människor att utvecklas. I varje nummer av Nära svarar hon på en läsarfråga och ger dig råd för hur du kan växa och nå inre framgång inom olika områden i ditt liv.

Annas guidning 500.jpg

Gör så här: Skicka ditt brev till guidning@tidningennara.se

Du är helt anonym! Anna väljer ut en fråga och besvarar den tillsammans med andra kloka råd i tidningen. Svaret kan även komma att publiceras på tidningennara.se/guidning. Anna använder både sin mediala och coachande förmåga. Välkommen med din fråga!

Läs Annas senaste svar här

Prova Annas webbkurs om djurkommunikation

Läs de senaste råden från Anna:

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.