Hur kan man få hjälp av andevärlden? Ett medium förklarar

Anna Strandlind har jobbat som spirituell coach i många år och har flera gånger fått frågan om vad andevärlden kan göra för oss. Här reder hon ut hur universums energier fungerar, samt hur vi kan jobba med dem för att få det vi önskar.

Text: Anna Strandlind
Foto: Getty Images

Hej!

Jag undrar hur andevärlden kan påverka och hjälpa mig?

Hälsningar P

 

Anna Strandlind svarar: Andevärlden tror på dig och det ska du också göra

 

Hej P!

Denna fråga får jag ibland, oberoende på om man tror på andevärlden eller inte. Jag har inte alla svar, men jag har jobbat med psykisk ohälsa i 25 år och 22 år som spirituell coach samt studerat tusentals timmar inom det andliga. Jag har arbetat 17 år inom friskvård och hälsa och hoppas att jag med mitt svar kan ge klarhet i din fråga.

Allt är energi, precis allt. Även dina tankar. Allt vibrerar, för energi är vibration och rör sig ständigt. Det finns inget som står still även om vi tror det när vi ser saker ”med blotta ögat”. Allt finns på en frekvens, och det är nivåer av vibration. Om jag ringer dig, så är vi på samma frekvens oavsett var vi är i världen.

Hög frekvens är lycka, glädje, kärlek, självkärlek, icke dömande, överflöd med mera. Låg frekvens är till exempel oro, tvivel, skam, allt som får oss att känna oss mindre bra.

Eftersom allt är energi och allt finns i överflöd redan, skapar vi aldrig något, vi manifesterar saker och ting. Det betyder att det redan finns, men vi för fram det i vår fysiska värld.

Allt i våra liv är känslor, känslor som styr allt. Andevärlden finns i vårt undermedvetna, inte i vårt medvetna sinne där vårt intellekt finns. Det du tänker blir du också känslomässigt involverad i, detta skapar dina reaktioner mot världen genom dina handlingar.

Din koppling till universums kraft finns alltså i ditt undermedvetna. Andevärlden/universum är kärlek och vill alltid vårt högsta bästa. Det som skiljer oss från dem är att vi har fått en kropp, men vi är hundra procent energi och vårt själsliga DNA är perfekt från början.

Vi är en själ som bor tillfälligt i en kropp för att vi ska kunna leva på jorden. Det som också skiljer oss åt är att vi människor har egen vilja och påverkar alla våra egna resultat i livet genom tankar, känslor och handlingar.

När du börjar ta bort sådant som inte ger dig kärlek i livet och som du inte mår bra av, kommer du mer och mer att få kontakt med ditt högsta jag och se mer tecken. Du får hjälp genom att du är mer mottaglig för att ta emot. Andevärlden ger oss alltid tecken, alltifrån goda tankar av förändring till bra idéer och rätt personer som kommer in i våra liv. Även fysiska tecken av kärlek, som till exempel fjädrar.

Men oftast fokuserar vi på det vi inte har och det som vi har manifesterat i dåtid. När du börjar ”skala av” det som inte är bra för dig och i stället fokuserar på det du verkligen vill ha och känna i ditt liv med kärlek öppnar sig tecken till dig genom känslor som är i harmoni med kärlekens storhet, universum.

 

”För att få saker du aldrig haft, så måste du göra saker du aldrig gjort”

Andevärlden tror på dig, du ska tro på dig själv och det du vill ha och känna. Det finns för dig, annars hade du inte kunnat tänka på det eftersom allt är energi.

 

All lycka och gå till din dröm,

Anna

 

Skicka din fråga till Anna Strandlind

Nu kan du få coachning av Anna Strandlind, som också använder sig av sina mediala kunskaper när hon hjälper människor att utvecklas. I varje nummer av Nära svarar hon på en läsarfråga och ger dig råd för hur du kan växa och nå inre framgång inom olika områden i ditt liv.

Annas guidning 500.jpg

Gör så här: Skicka ditt brev till guidning@tidningennara.se

Du är helt anonym! Anna väljer ut en fråga och besvarar den tillsammans med andra kloka råd i tidningen. Svaret kan även komma att publiceras på tidningennara.se/guidning. Anna använder både sin mediala och coachande förmåga. Välkommen med din fråga!

Läs Annas senaste svar här

Prova Annas webbkurs om djurkommunikation

Läs de senaste råden från Anna:

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.