Annas guidning: Kommer jag att få leva mitt drömliv?

Ibland kan det kännas som att vi sitter fast i livet. Beror det på att vi behöver lära oss något mer innan vi kan gå vidare, eller finns det andra orsaker? Så här säger Anna Strandlind.

Text: Anna Strandlind
Foto: Getty Images

Varför kommer jag inte vidare?

Hej! Jag undrar hur länge jag behöver jobba inom min nuvarande bransch? Jag vill helst kunna leva på mitt konstnärskap och författande men det går trögt att skapa och allt tar sådan tid. Är det för att jag ska lära mig något mer som jag behöver vara kvar i nuvarande bransch? Det känns som att jag har fastnat och aldrig kommer loss. Tänk om jag valt fel väg i livet.

Snart pensionär, R

Anna Strandlind svarar: Ha tillit till din dröm

Hej R!

Tack för din fråga. Allt handlar om beslut och att sikta mot det man verkligen vill. Om du ställer samma fråga utifrån den energi du befinner dig i så kommer du att tänka, känna och agera därefter. Ditt svar finns på en hög frekvens eftersom du ännu inte har det i den fysiska världen men energi kan omvandlas från icke fysisk till fysisk form.

Det du vill ha och drömmer om, ligger på en hög frekvens, så i all manifestering handlar det om att befinna sig på samma frekvens.

Hur gör man då, kanske du undrar? Ditt mål finns redan, annars skulle du inte tänka på det. Allt är energi, även dina tankar. Nu behöver du ändra dina tankar gällande din dröm. Du ska tänka, känna och agera som om du redan var där!

Alltså, hur är en person som har det du vill ha? Vem vill du vara? Du ska leva i energin som att du redan har detta, att du redan är där, och sedan ta steg och beslut att ”go for it!”.

Det är inte förrän du tar ett riktigt beslut och går utanför allt det du brukar tänka, känna och göra som du rör dig framåt mot dina drömmars mål. Allt vi lägger fokus på växer, oavsett om det är bra eller dåligt. Vad du känner och lever i är avgörande för vad du attraherar i ditt liv. 

Ett exempel kan vara att du ser och upplever hur alla köper dina tavlor och böcker. Låt denna känsla finnas inom dig flera gånger om dagen. Se för ditt inre hur du söker upp utställningar där du kan visa upp din konst och butiker för att köpa det du skriver, se hur du gör reklam för din kommande bok…

Möt dina rädslor och våga ta beslut. Du får alltid svar på vägen och universum stöttar dig. Men beslutet måste tas först, sedan är det bara att ta första steget. Du får inte svaren om du inte vågar. Svaren kommer först när du rör dig utanför ditt vanliga mönster.

All lycka till dig! Tid kommer inte tillbaka, så lev nu och våga! Ha tillit till din dröm.

Varma lyckokramar från mig,

Anna

Skicka din fråga till Anna Strandlind

Nu kan du få coachning av Anna Strandlind, som också använder sig av sina mediala kunskaper när hon hjälper människor att utvecklas. I varje nummer av Nära svarar hon på en läsarfråga och ger dig råd för hur du kan växa och nå inre framgång inom olika områden i ditt liv.

Annas guidning 500.jpg

Gör så här: Skicka ditt brev till guidning@tidningennara.se

Du är helt anonym! Anna väljer ut en fråga och besvarar den tillsammans med andra kloka råd i tidningen. Svaret kan även komma att publiceras på tidningennara.se/guidning. Anna använder både sin mediala och coachande förmåga. Välkommen med din fråga!

Läs Annas senaste svar här

Prova Annas webbkurs om djurkommunikation

Läs de senaste råden från Anna:

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.