Så skapar du nya resultat i ditt liv – när allt känns motigt

Hur hittar man rätt i livet när allt känns tungt? Anna Strandlind förklarar att det vi sänder ut får vi mer av, så det gäller att lära sig tänka i nya banor. Genom att vibrera på en högre frekvens kan du få allt du önskar.

Text: Anna Strandlind
Foto: Getty Images

Varför känns allt motigt?

Hej!

Jag vet inte hur jag ska fråga men varför är allt så motigt? Hur hittar man rätt?

Med vänlig hälsning, A

 

Anna Strandlind: Lär dig att vibrera på en högre frekvens

Hej A! Nu vet jag inte riktigt inom vilket område du känner motstånd eller om det är generellt du menar, men jag utgår från att det är allmänt motstånd i ditt liv nu. Din fråga är varför det är motigt och hur man kan hitta rätt? Jag ska ge dig tydliga verktyg som är avgörande för att kunna förändra saker och ting i ditt liv oavsett vad det gäller, men först vill jag förklara lite om hur energi, sinne och kropp samverkar för att skapa nya resultat i ditt liv.

Allt är energi och energi vibrerar. Allt rör sig konstant fast vi inte kan se det med blotta ögat. Det finns inget som står still. Du står heller inte still, så antingen går du framåt eller bakåt. Allt vibrerar på frekvenser, till exempel ditt telefonnummer vibrerar på en frekvens, så om någon ringer dig kommer personen bara till dig, inte till hundra andra. Vi båda är på samma frekvens när jag ringer och pratar med dig, oavsett var vi är i världen. Jag är alltså på din frekvens, ditt nummer.

Vi tänker också i olika nivåer av vibration och frekvens. Det finns låg och hög frekvens. Låg är till exempel oro, tvivel, rädsla, motighet, dåliga vanor. Hög frekvens är lycka, glädje, kärlek, skratt, pengar, roligheter, framgång…

Om vi känner oro, ligger vi på den frekvensen. Det gör att vi skapar mer av det. Känner vi motighet så skapar vi mer av det. Då tänker vi på fel frekvens. Våra tankar är vanor, så nu kanske du undrar hur du ska göra för att skapa nya resultat?

Jo, bli medveten om att du kan välja frekvens! Du kan välja tankar! Du kan avvisa, acceptera eller skapa tankar. Du kan ta bort en tanke som du inte tycker om.

Du har ett kreativt sinne och kan föreställa dig saker och ting, drömma dig bort och se sådant som du ännu inte kan se i din fysiska värld. Ditt undermedvetna däremot, kan inte välja något utan accepterar allt som ditt medvetna sinne ger dig. Alltså det du tänker. Ditt undermedvetna kan heller inte hålla isär om det är fantasi/föreställning eller verklighet, utan tar emot allt.

Så vad fokuserar du på? Ditt undermedvetna skapar känslor och det du känner det skapar du mer av. Oavsett om det är bra eller dåliga känslor.

Om du nu kan föreställa dig att du har något annat än det du lever i idag, kommer din kropp också att tro på det. Det blir som att du redan lever i det känslomässigt. Då börjar kroppen acceptera att du är den ”nya” personen som du vill vara. Du har din dröm, du börjar gå utanför dina nuvarande omständigheter och tänka nytt. Du börjar tro på något som du ännu inte ser. Där är nyckeln till all förändring!

 

Det du ska göra nu är följande:

* Skriv ner allt som du vill ha i ditt liv, utan begränsningar. Det du verkligen vill ha och känna.

* Plocka ut en sak som är viktigast för dig.

* Fixera dig inte vid ”hur” du ska göra det, utan ta bara ett steg mot det du vill ha och känna. Det kan vara att du kollar upp en utbildning, ringer någon som har gjort det du vill göra och lyckats, skaffar dig en mentor…

* Skala av allt i ditt liv som inte gynnar dig. Var har du ditt fokus? Är det på något som du verkligen vill ha och känna, eller är det vid oron för det du inte kan? Bli medveten!

* Skriv varje morgon ner 6 saker som du är tacksam för. Detta är superviktigt för att du ska kunna uppskatta det du har och det du får.

* Skriv affirmationer, till exempel ”Jag är framgång, det jag söker, söker mig” eller ”Jag är trygg”.

* Skriv varje dag ner ditt mål som du valt ut: ”Jag är så tacksam nu när jag xxxxx”

* Du skriver i nutid som om du redan har det du vill uppnå, för universum svarar nu. Annars skjuter du det på framtiden. Läs detta flera gånger varje dag.

* Visualisera ditt mål, se allt roligt inom dig som ska ske när du har det du vill nå. Skapa bilder som om du redan var där. Begränsa dig inte utan dröm stort!

 

Börja med detta och ta steg varje dag mot det du vill ha. Din dröm, det som får dig att växa och skapar ett ”pirr” inom dig. Du behöver inte fundera över hur, för det sköter universum åt dig.

Fatta beslut nu om vad du verkligen vill ha, och rör dig framåt. Skala av det du inte mår bra av och ta steget mot din dröm så kommer du att lyckas! Håll fokus, ta bort ”nej-sägare” och ha en tydlig avsikt.

 

Varma kramar från mig,

Anna

Skicka din fråga till Anna Strandlind

Nu kan du få coachning av Anna Strandlind, som också använder sig av sina mediala kunskaper när hon hjälper människor att utvecklas. I varje nummer av Nära svarar hon på en läsarfråga och ger dig råd för hur du kan växa och nå inre framgång inom olika områden i ditt liv.

Annas guidning 500.jpg

Gör så här: Skicka ditt brev till guidning@tidningennara.se

Du är helt anonym! Anna väljer ut en fråga och besvarar den tillsammans med andra kloka råd i tidningen. Svaret kan även komma att publiceras på tidningennara.se/guidning. Anna använder både sin mediala och coachande förmåga. Välkommen med din fråga!

Läs Annas senaste svar här

Prova Annas webbkurs om djurkommunikation

Läs de senaste råden från Anna:

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.