6 tips för att bättre förstå ditt djur!

Anna Strandlind är mediet och friskvårdsinstruktören som har djuren extra nära hjärtat. Sedan barnsben har hon kommunicerat med både vilda och tama djur. Anna brinner för att hjälpa djurägare förstå sina husdjur bättre med hjälp av djurkommunikation!

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

 

Annas 6 bästa tips för en lyckad kommunikation


1. Alla djur har en stark intuition, en instinkt. De är otroligt observanta. Det ligger i alla djurs natur för att kunna överleva ute i det vilda.

2. Djur lyssnar på en trygg, lugn, positiv och närvarande ledare som visar med tydliga signaler vad den vill.

3. Djur känner in din energi snabbare än vad du känner in deras. De känner in vilket humör du är på och vad du sänder ut för energi i röst, kroppsspråk och känsla.

4. Dina inre bilder, känslor och tankar är otroligt viktiga, annars blir det dubbla budskap för djuret. Om du har en känsla att ditt djur inte klarar av vissa saker som du ber om, eller att du inte litar på djuret så sänder du ut detta i din telepatiska kommunikation.

5. Bildkommunikation är djurens starka språk. Tro på ditt djurs förmåga, känn det i hela din kropp , visualisera och sänd ut det, så kommer du att se resultat.

6. Glöm inte glädjen! Ha roligt med ditt djur!

 

Vill du få hjälp med att förstå ditt djur?

Skicka en bild på ditt djur och skriv ner djurets namn och födelseår. Skriv också ditt namn och telefonnummer. Skicka bilden och den korta informationen (Anna vill inte ha någon övrig information).

Mejla:

djurkommunikation@tidningennara.se.

Skicka brev till:

Djurkommunikation

Egmont Publishing

Tidningen Nära

205 07 Malmö.

 

Alla brev och bilder som Anna väljer ut kommer att publiceras i Nära.

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.