Helena-Magdalenas astroguidning: Vecka 12!

Veckan avslutas med en kraftfull fullmåne i Vågens tecken, som kan bringa klarhet på flera olika plan. Energin från nymånen i samma tecken fullbordas nu.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 12, 2021

Tiden 22/3 – 28/3

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Måndag 22/3

Merkurius i Fiskarna och Uranus i Oxen möts i en sextil på respektive 8.30*. Merkurius i känsliga, kreativa och skapande Fiskarna möts med spännande Uranus nytänkande. Det skapar nya härliga idéer. Det är en bra aspekt för att nå ut via Internet.

Mars i Tvillingarna möter Saturnus i Vattumannen i en harmonisk trigon på 10.32*. Denna aspekt är också väldigt gynnsam och kan hjälpa dig framåt i karriären. Du når fram med dina idéer och kom ihåg bara att försök att ta det i lugn takt för denna dag bidrar med hög fart och energi!

 

Tisdag 23/3

Inga transiter

 

Onsdag 24/3

Merkurius i Fiskarna bildar en kvadratur till Mars i Tvillingarna på 11.45*. Merkurius är himlens budbärare och styr vår kommunikation, i dag möter han Mars i en spänd aspekt och det gör att du kan få en känsla av att du inte når ut som du vill. Som att snubbla på orden och att det du säger inte når fram. Som alltid när Mars är med på ett hörn så ska vi se upp så vi inte blir frustrerade, för tålamodet är kort. Om det är något viktigt du vill förmedla så ta det i lugn och ro. Agera inte i affekt.

 

Torsdag 25/3

Inga transiter

 

Fredag 26/3

Solen och Venus möts på 5.50* i Väduren. Detta är ett fint möte då Venus sänder sina vackra strålar tillsammans med Solen! Det skapar en härlig och kärleksfull energi, vi blir alla mer attraktiva och strålande. Klä dig i dina vackraste kläder och njut av dessa härliga energier!

För dig som arbetar med olika konstformer så får du en rejäl boost av kreativ energi nu!

 

Lördag 27/3

Inga transiter

 

Söndag 28/3

Fullmåne på 8.18* Vågen som bildar en trigon till både Mars, 14* i Tvillingarna och Saturnus på 11* Vattumannen. Denna fullmåne är kraftfull i luftens ledartecken Vågen. Månen bildar en fin aspekt till Mars som förhöjer vår drivkraft och motivation och även till Saturnus som ger oss uthållighet, beslutsamhet och kraften att ta oss framåt! Denna stortrigon bildas i de tre luftecknen vilket står för tankar, idéer, lärande och undervisande. Det kan bringa klarhet på flera olika plan och vi kan förvänta oss nyheter med lite mer långvarig innebörd.

Fullmånen fullbordar alltid energin av nymånen som var i samma tecken sex månader tidigare. Så fundera på vad som startades i ditt liv den 16 oktober. För nu faller det väl ut och du kan skörda det du tidigare sått. Samarbeten och relationer är i fokus på fullmånen är i Vågen, relationernas tecken.

Med den vackra energin av Solen och Venus som också är med på ett hörn är energin väldigt gynnsamma vid denna vackra fullmåne.

Njut av veckan!

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit. Klicka här för att läsa mer om kursen! 

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg eller titta in på mina hemsida.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Läs mer

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.