Helena-Magdalenas astroguidning: Vecka 24!

Veckans astroguidning bjuder på något alldeles speciellt – nästan inga transiter. Läs vad Helena-Magdalena har att säga om det.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 24, 2021

Tiden 14/6 – 20/6

 

Denna vecka är väldigt speciell, med stor förvåning kan jag bara konstatera att i stort sett inga nya transiter sker mellan den 14 – 20 juni. Det som präglar oss starkt är Saturnus kvadratur till Uranus som jag skrev om i förra veckans astroguidning. Det handlar för oss alla att känna efter var vi sitter fast och vill bryta oss loss. 2021 är ett år för frigörelse och Uranus som är rebellen har ju visat sig genom de olika demonstrationer vi sett över världen. Så använd denna vecka till att fundera på var du vill bryta dig loss och skapa sedan de förändringar du längtar efter!

 

Måndag 14/6

Inga transiter

 

Tisdag 15/6

Inga transiter

 

Onsdag 16/6

Inga transiter

 

Torsdag 17/6

Inga transiter

 

Fredag 18/6

Inga transiter

 

Lördag 19/6

Inga transiter

 

Söndag 20/6

I dag vänder Jupiter retrograd på 2* i Fiskarna. Jupiter gick in i Fiskarna den 14/5 och kommer vara kvar där tills den 28/7 då han backar åter in i Vattumannens tecken. Jupiter kommer sen befinna sig i Vattumannen igen till den 29/12 då han går vidare in i Fiskarna inför 2022 som är Fiskarnas år.

Nu har vi flera av de yttre planeterna retrograd och i alla retrograder är det en värdefull tid att fundera över vilka förändringar vi önskar göra. Vid retrograd kan vi ”re-think, re-form, re-build” alltså skapa förändringar. Nu går även Jupiter retrograd fram till den 18 oktober och ger oss en möjlighet att sakta ner och samla ihop oss och bli mer centrerade.

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit. Klicka här för att läsa mer om kursen! 

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg eller titta in på mina hemsida.

 

Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.