Helena-Magdalenas astroguidning: Vecka 8!

Njut av de härliga energier som skapas under veckan. Solen är i Fiskarna tillsammans med Venus och Neptunus. Lyssna till din inre röst, meditera och låt själen komma i kapp. Vid fullmånen på lördag är det dags att släppa taget om det som inte längre gynnar dig!

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 8, 2021

Tiden 22/2 – 28/2

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Måndag 22/2

Inga transiter

 

Tisdag 23/2

Inga transiter

 

Onsdag 24/2

Inga transiter

 

Torsdag 25/2

Mars i Oxen och Pluto i Stenbocken möts i dag i en trigon på 26 grader i vartdera tecknet. Vår motivation och drivkraft fylls på och blir ännu mer kraftfull då Mars möter Pluto, det är en kraft att räkna med. Du fylls med drivkraft och mod och det är ditt känslomässiga engagemang som är drivkraften.

Venus går in i Fiskarna. Den vackra, feminina, konstnärliga energin från Venus trivs fint i Fiskarnas drömmande och inspirerande tecken. Vänlighet, mjukhet, inspiration, konstnärlighet som den rena energin av Divine Feminie blomstrar under de kommande veckorna. Det är en kreativ och spirituell energi som tillsammans med Mars och Pluto trigon kan få dig att sikta mot mål i dina olika skapandeprocesser.

Solen 27,29 grader i Fiskarna bildar i dag en sextil till Uranus i Oxen. 

Ännu en härlig aspekt bildas i dag med Solen och Uranus som skänker härlig energi till varandra och bidrar till visioner och drömmar om framtiden. Det är en perfekt dag att arbeta med din livsvision!

 

Fredag 26/2

Inga transiter

 

 

Lördag 27/2

Fullmåne 9 grader i Jungfrun. Månen bildar en trigon till Uranus, i Oxen och opposition till Solen (som alltid vid fullmåne) och till Venus i Fiskarna.

Vid fullmåne är det dags att fullborda saker och ting och med energin från Jungfrun så längtar vi efter att få ordning och reda i det som vi håller på med. Avsluta det som blivit liggande och släpp taget om det du är klar med. Uranus blinkar vackert mot Månen och vill att du ska sikta på framtiden och sätta nya mål! Venus opposition kan bidra med att det är dags att tänka om, att ta en annan väg och lyssna till ditt hjärtas röst.

 

Söndag 28/2

Inga transiter

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit. Klicka här för att läsa mer om kursen! 

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg eller titta in på mina hemsida.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Läs mer

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.