Astroguidning vecka 8: Ta det lugnt bland kaosartade energier

Merkurius är aktiv i veckan och bildar en utmanande aspekt med Uranus och därefter en energisk och härlig transit till Mars, så veckan ger en kvick energi!

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan

Vecka 8, 2023

Tiden 20/2 – 26/2

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Veckan bjuder på en vacker nymåne i Fiskarnas tecken på måndagen. Solen har precis gått in i Fiskarna och direkt skapas denna nymåne. Merkurius, Jupiter och Saturnus bidrar med härliga energier och ger en positiv energiboost och nya spännande idéer. Saturnus bidrar med uthållighet och rutiner. Saturnus är också planeten som står för livsläxor och med dessa energier så ska du satsa på nystarter av olika slag.

 

 

Måndag 20/2

Nymåne Fiskarna 1.21*

Solen har precis gått in i Fiskarna när denna nymåne inträffar, precis i början av tecknet. Härskare för denna nymåne är Neptunus, drömmarnas och andlighetens planet. Merkurius, Jupiter och Saturnus präglar energierna av denna måne och det är en perfekt dag för nystart på olika sätt. Utgå i från det som inspirerar dig och skapa spännande mål av dina största drömmar i dag.

Venus in i Väduren

Venus går nu vidare in i eldiga Väduren efter några veckor i romantiska Fiskarna. I Väduren bidrar hon med en mer rättfram energi, i kärlek och även inom områden där du eftersträvar rättvisa och självständighet.

 

Tisdag 21/2

Merkurius, Vattumannen kvadratur Uranus, Oxen 15*

När kvicka Merkurius möter Uranus kaosartade energier så kan du känna dig stressad. Detta planetmöte kan bidra till nyheter som innebär plötsliga förändringar. Försök att hålla fokus och att hålla dig lugn. Var extra noga med hur du uttrycker dig nu, det blir lätt missförstånd. Likaså så var extra försiktig i trafiken, ha inte för bråttom.

 

Onsdag 22/2

Merkurius, Vattumannen trigon Mars, Tvillingarna 17*

Nu möts de kvicka och aktiva planeterna Merkurius och Mars i lufttecknen Vattumannen och Tvillingarna och bidrar med massa nya, spännande idéer och dessutom motivation och drivkraft till att sätta full fart framåt!

 

Torsdag 23/2

Inga transiter

 

Fredag 24/2

Inga transiter

 

Lördag 25/2

Inga transiter

 

Söndag 26/2

Inga transiter

 

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen eller i Näras dagshoroskop och veckohoroskop.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Missa inte heller min senaste webbkurs "Kristallernas magiska kraft"

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.

Näras shop kan du köpa min bok "Lev din kraft"

 


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.