Anna Strandlind: Djuren vägleder oss

Mitt stora djurintresse har jag haft sedan barndom. Djuren kommer alltid vara en kraftkälla av ren kärlek för mig. De är sända för att ge oss healing och styrka, hitta balans i livet och för moder jord.

Jag vill också påstå att de hjälper oss människor att utveckla oss själva om vi är öppna och tar oss tid att känna in dem. Deras ärlighet och varandet i nuet är fascinerande, tycker jag. Djuren känner av oss innan vi har kunnat känna in dem. Deras sinnen är så starkt utvecklade och de fångar upp signaler så snabbt från vår omgivning att vi knappt har hunnit reagera ibland.

 

Deras sjätte sinne är en stor gåva. Intuitionen och instinkten hör ihop vill jag påstå. Vissa saker vet de bara, det kan vara lukter som de vill hålla sig ifrån och saker som inte är bra för dem. Det vet också vad som kan vara rätt eller fel fast att ingen har visat dem. Mina djur känner direkt av vilket humör jag är på, detta är kopplat till vad jag sänder ut för energi. De läser alltså av mig och vad jag sänder ut. Är jag glad? Känner jag oro? Stress? Det vi alla kan tänka på när det gäller vårt sätt att vara med djur, är vi ska börja känna in oss själva först, för att göra förutsättningarna så bra som möjligt.

 

Jag väljer hellre att prata med en lugn, glad och sympatisk människa än en stressad, orolig, elak person såklart. Det är likadant med djur. De är svårt att lura djur eftersom de kan känna in vårt humör väldigt bra. Det beror också på vilket djur det är och vilket beteende, genetik och inlärning djuret fått.

 

Det är alltid upp till oss människor först att visa ett gott omdöme till djuren. Jag har ibland upplevt att en del människor vill anpassa djuret efter sina mänskliga värderingar, att de ska förstå oss och lära sig. Det är tyvärr inte så, utan vi ska lära oss att förstå deras språk och energier.

 

Precis som oss människor så har djuren en medfödd medial gåva och visst kan de uppleva andevärlden och känna av energier. En sak som vi alla kan missa, är att vi inte alltid tar oss tid att lyssna på vad djuren förmedlar till oss. Vi är ibland så upptagna att vilja lära eller visa vad djuret ska göra. Detta är ju inte av elakhet utan oftast av kärlek. Vi vill ju så väl på vårt sätt.

 

Om man ger djuret tid så känner vi av nya signaler som gör att det blir ett roligt samarbete istället för ett kommando! Vi kommunicerar med djuren omedvetet eller medvetet, fast vi kanske inte tänker på det. Det är inte ovanligt att våra änglar sänder djur till oss som vägledning och kärlek i livet. De samarbetar mycket med djuren. Jag själv arbetar med ärkeängeln Ariel vid djurkommunikation. Hon förmedlar healing mellan djur och människa och hjälper oss också att förstå djuren.

 

När vi släpper in djuren i våra liv och verkligen ser dem, så öppnar det upp ett flöde av mer kärlek och förståelse! Vi hittar lösningar istället för problem. De ger oss människor healing. Vårt välbefinnande ökar när vi har djur runt omkring oss så se dem med kärlek, de är verkligen en gåva till oss människor.

 

Varmaste kramen från mig och mina djur!

Anna

 

 

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.