4 råd till dig som utvecklar din medialitet – så undviker du att bli dränerad

I medial utveckling är det viktigt att lära sig hantera energierna rätt, annars är det lätt att de tar all din kraft. Anna delar med sig av några bra tips för att hitta balansen.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Att ta hand om sin egen energi är viktigare än vi tror. När vi skyddar vår energi vid andlig utveckling, mår vi mycket bättre. För när vi sätter igång en process med att utvecklas andligt och framför allt medialt, kan även oönskade energier komma oss nära. Då är det viktigt att kunna hantera det.

Har du varit i ett rum där det varit gräl och tråkigheter innan, så känner du av dessa energier fast att ingen är där. Det är ännu påtagligare om du är närvarande vid diskussioner där människor inte kommer överens. Du kanske sitter och känner att du mår sämre och sämre med olika spänningar i kroppen, upplevelsen är att du inte mår bra.

Det finns också människor som dränerar dig och tar mycket energi när de bara pratar om sina bekymmer.

Det som är viktigt om du ska hålla på med andligt eller medialt arbete är att se till att skapa en skyddande energi. Andligt arbete kan innebära att jobba inom vården eller där du ger och hjälper många andra. Jag kommer att ge dig några tips som fungerar för mig, om du följer dem så kommer du att märka resultat.

4 råd till dig som utvecklar din medialitet:

  • Be en morgonbön till ärkeängel Mikael att ge dig skydd och kärlek under hela dagen. Du kan be Mikael att ge dig hans ljus och skydd, inifrån och ut i din aura som omsluter din kropp. Be om hans styrka och trygghet och att han vakar över dig så att du kan känna dig trygg och hantera andras energi. Tacka efteråt.

 

  • Ut och rör på dig! Träning balanserar din energi och ger dig positiv kraft. Se till att svettas och bli fysiskt riktigt trött. Då balanseras energin. Välj den motionsform som passar dig. Du släpper tung energi på detta sätt och får ny kraftfull energi tillbaka. Jag själv upplever mycket änglakontakt vid min fysiska träning.

 

  • Meditation och yoga – här har du helt fokus på kropp, sinne och själ och det hjälper dig med din utveckling. Här skapas också en medvetenhet och då du får uppleva våra änglars närvaro betydligt mer.

 

  • Kostens betydelse påverkar din energi och hur du tolkar dig själv och andra energimässigt. Bra kost stärker din energi. Dålig kost drar ner din energi och gör det svårare att hålla emot energier som kan dränera dig. Hitta en balans i din kost där du känner att du mår bra och blir stärkt.

 

Vi kanske inte utövar alla delar lika mycket, men skapa en medvetenhet om vad du behöver utveckla, och gör det för din egen skull. All andlig och medial utveckling handlar om att se till att må bra, för att kunna hjälpa andra.

Se det positivt. Vi alla har en utvecklande andlig och medial resa, om vi vill.

 

Varma kramar från mig,

Anna

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.