Anna Strandlind: Att våga tro på sin vilja

Vi människor har en sådan kraft att vi nästan kan åstadkomma allt vi vill ha i vårt liv. Jag vill också påstå att vi kan vara våra värsta motståndare till oss själva.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Änglarna kliar sig nog ofta i håret när de ser hur vi upprepar våra negativa mönster mot oss själva ibland. Vissa saker kräver drastiska förändringar i våra liv och kanske känns det som uppoffring eller ouppnåeligt, men det kan leda till storartade saker, till oss själva och andra.

Din tro, tillit och vilja kan vända det som är jobbigt i livet till något positivt, om du tar fram din vilja. Du får ett mer meningsfullt liv. Med det menar jag inte att vägen till förändring går spikrakt framåt.

Att vi faller emellanåt och har svåra, jobbiga stunder som ibland känns orubbliga att ta sig ur, är inte ovanligt. Det är egentligen inte hur många fall eller utmaningar man går igenom, utan hur man reser sig upp och orkar komma tillbaka! Det har med din vilja att göra! Därför ökar också din kraft och vilja om du släpper in universum och skapar tillit.

Änglarna vill inget annat än hjälpa oss människor och det finns så otroligt mycket mer änglar än människor, så be dem om hjälp! Din fråga om hjälp är lika viktig som någon annans. Du är värdefull! Se det som en bestående vänskapsrelation till universum där änglar, guider, läromästare med många fler, ger dig stöd och tillit, för det önskar universum. De vill att du ska vilja ta emot kärleken till dig själv och andra; de vill helt enkelt se dig lyckas och vara lycklig!

Om du lyssnar lika mycket på vad din kropp vill och säger dig som du kanske tar åt dig av vad andra har för åsikter, så har du mycket att vinna. Följ din kraft och vilja att göra rätt. Våga stå på dig! Skjut ej upp massa saker som gäller din vilja. Våga också be om hjälp!

Mycket klarar vi av själva, men kanske inte allt. Glöm inte det! Det är också viljans kraft att be om hjälp. Vi är födda med denna gåva som är vilja och den skapar oändliga möjligheter om vi vill och vågar! Finns det något du skyller på för att inte kunna göra det du egentligen vill? Vad vill du uträtta? Låt inte krav och stress eller rädsla hindra dig från att lyckas - universums vilja är att du ska lyckas med det du vill! Lyssna på ditt hjärta och plocka fram det du innerst inne vill.


Varm kram från mig!

Anna

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.