Jag tror på tankens läkande kraft

För att skapa balans i våra liv behöver vi bli medvetna om vilka tankar vi bär på. Många tankar är dessvärre negativa, såväl om oss själva, vår livssituation eller om andra människor. Eftersom alla tankar är skapade, är även våra negativa tankar det.

Text: Jai Thornell
Foto: Shutterstock

Som jag ser det behöver vi därför först bli medvetna om vilka tankar vi bär på och sedan börja fokusera på det vi vill, inte det vi inte vill.  

Att meditera dagligen, eller att sitta en stund i närvaro med sig själv, är en bra väg i denna process. För hur ska vi kunna bli medvetna om oss själva, om vi inte är i oss själva? 

Att ta kontakt med sin kropp ger en möjlighet att lyssna på sin inre vägledning. När vi gör detta så kommer vi att kunna förändra negativa tankemönster, och istället låta andra tankar skapa den läkande kraft vi såväl behöver. Läkande kraft till oss själva, relationer, situationer – ja, till livet i stort.

Tankens kraft är enorm! Jag tror till och med att vi genom det medvetande vi är i när vi går över till Andra sidan, genom tankens kraft, skapar vår tillvaro där. Det vill säga att vi skapar hur där ser ut och vad vi upplever. 

Kanske är det därför olika människors utanför-kroppen-upplevelser skiljer sig åt när de beskriver just Andra Sidan? Vi ser det vi vill se helt enkelt?

Så sätt igång och skapa ditt önskade liv genast – det fungerar!

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.