Jai Thornell: Gör denna dag till din!

Det är lätt att dagarna går och vi är fullt engagerade i familj, vänner, arbete, kollegor och annat. Vi behöver ge oss själva lite mer uppmärksamhet så varför inte just idag?

Text: Jai Thornell
Foto: Shutterstock

Vi kan göra en massa saker och även vara med andra just i dag men ändå lägga lite mer fokus på att tänka goda tankar om oss själva, ge oss en klapp på axeln, ta det lite lugnare, le lite när vi tänker på att vi är ”Good Enough” – bra nog som vi är. Vi har ju faktiskt tagit oss genom livet där vi är i dag trots allt eller hur?

 

Så låt dagen idag får vara din dag. ge dig en kram, köp lite nya fina blommor, släpp fram någon i kön som verkar ha bråttom, meditera en liten stund och landa, tänd ett ljus och skicka kärlek till dig själv och världen, läs lite i en bok och skratta så mycket du bara kan idag.

 

Vi behöver slappna av lite, leka lite och njuta lite mer. Strunta i vikten, omfamna rynkorna och släpp linjerna i pannan mellan ögonbrynen. Ta några djupa andetag och bara släppa ut alla måsten. Strunta i dem, världen klarar sig själv en stund. Livet kan inte bara vara ganska bra, det är bra. Du är bra. Jag är bra! Vi är bra. 

 

 

I dag låter vi kärleken lysa upp vår dag – det är vi värda!

 

Namasté
Jai

www.loveit.se

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.