Änglarna fyller ditt hjärta med kärlek!

De syns inte och känns kanske inte alltid så nära. Men de är alltid i din närhet för att skydda dig och hjälpa dig framåt i livet. När livet känns tungt kan du alltid be en ängel om hjälp. Det är därför de finns!

Text: Redaktionen
Foto: Shutterstock


Vingar i kruka

De här fina änglavingarna på pinne kan du dekorera din blomkruka med. Vingarna är 7,5x7 cm och kostar 28 kr på www.blickfang.se, 0734-16 02 20.


Änglar vakar över mig

Var med och bekämpa bröstcancer genom att bära det här vackra armbandet med en skyddande ängel. Armbandet är gjort av marmor-mönstrade pärlor med en ängel som bär budskapet ”Angels watching over me”. På www.christyle.se, 0702-75 53 82, kan du köpa armbandet för 149 kr. 12 kr går till Bröstcancerfonden.


Meditativt pussel

Låt den här tiden på året bli en period för återhämtning. Samla familjen, eller få tid för dig själv, när mörka höstkvällar smyger sig på. Att lägga pussel är ett avkopplande sätt att umgås och samtidigt låta hjärnan vila från stress och press. Näras egna pussel med vackra änglamotiv finns att köpa på www.dintidning.se/narashop, 040-400 222, för 159 kr.

Fler artiklar

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.