Smakprov på Näras nya böcker!

Provläs Näras nya böcker "101 frågor om andlighet" och "Kärleken som healing"! Båda böckerna är skrivna av Näras andliga profil Benny Rosenqvist.

Text: Tidningen Nära

101 frågor om andlighet

Den här boken är tänkt som en liten handbok i andlighet. Kanske kan den ge dig tröst och svar på frågor du haft länge men där du inte funnit svaren. 101 frågor om andlighet passar dig som är nybörjare, men även dig som hållit på med andlighet lite längre. Boken öppnar för kunskap om änglar, meditation, healing och din mediala utveckling. Pris: 199 kr.
Provläs boken på smakprov.se! 
Köp boken i Nära Shop!

Kärleken som healing

Benny Rosenqvist lär dig hur kärleken kan heala hjärtat i relationen till din partner, dina föräldrar, barn, syskon eller vänner. Och till dig själv! Boken handlar om hur vi väljer rätt eller fel, hur vi kan lära oss att känna vår livspartner och rätt tillfälle i livet för att få uppleva den stora kärleken. Kärleken som healing riktar sig både till dig som lever i ett förhållande och till dig som funderar på om du någonsin kommer att våga älska igen. Pris: 269 kr.
Provläs boken på smakprov.se!
Köp boken i Nära Shop!

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.