Vi fick hjälp vid Benny Rosenqvists distanshealing i december!

I december i fjol var det över 13 000 läsare som fick ta del av Bennys värmande healing! Det var många som hörde av sig efter Bennys healing i december. Så här skriver några av dem:

Text: Tidningen Nära
Foto: Shutterstock

Tack goa, underbara Benny för healingen! 

Jag har haft ont i mitt högra fotvalv en längre tid. Men nu blev det bra efter din healing. Jag är så tacksam och lycklig för detta. 
KRAM INGRID

Tack Benny för en fin och kärleksfull healing. 

Jag kände glädje och lycka starkt i hela kroppen. Även min Golden retriever-hund Stella tackar för en fin healingstund!
CHRISTINA

Tack fina Benny! 

Det surrade i händerna och det kändes som om jag svävade en stund. Kände mig avslappnad och trött. Tack! 
KRAM INGALILL

Jag kände stickningar på de ställen jag har ont. 

Fick sedan sova hela natten, vilket inte är vanligt, så tack, idag mår jag mycket bättre.
BERIT

Jag vill tacka så mycket för en fantastisk healing! 

Jag satte mig i lugn och ro klockan 19, men hade inga större förväntningar. Först kände jag hur det arbetades med höger axel, som jag haft problem med en längre tid. Därefter kände jag något vid höger öra. Örat har varit bra, men däremot har jag haft problem med tandköttet på den sidan runt bakre tanden. Sedan såg jag för min inre syn bollar, som liksom sköts upp från vänster sida till den högra. Där exploderade de i luften, som nyårsraketer. Färgen på bollarna var hälften gröna, hälften blå. Jag suckade djupt några gånger. Därefter såg jag en kort filmsnutt med människor i gråton. Det var på stort avstånd, så om jag kände dem kan jag inte avgöra. Ja, det var verkligen en otrolig healingupplevelse. Tusen tack!
ANN-KRISTIN

Jag vill tacka för gårdagens distanshealing

Denna gång befann jag mig på jobbet, men kunde ändå känna pirrningar i hela kroppen under timmen. Så varmaste tacket från mig!
VIVECA

Tack underbara Benny! 

Jag kan Reiki och kände att det började surra i mina egna händer och jag lade dem på mig själv och hjälpte till. Det kändes varmt och skönt. Jag blev lugn och glad och kände hur energin åkte runt i kroppen.
HELENA

Hade influensan när jag fick healing

Hostade, hade snuva, ont i lungorna och jobbigt att andas! Tyckte att andningen gick lite bättre och att det inte gjorde så ont i lungorna efter healingen! Tack så mycket, Benny! Önskar att jag hade mått bättre så att jag hade kunnat njuta mer av healingen! Tack igen!
LENA

Fler artiklar

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.