Vi upplevde att vi fick hjälp av Benny Rosenqvists distanshealing!

Det var hela 3 203 personer som anmälde sig och fick distanshealing av Benny Rosenqvist i december i fjol. Här kan du läsa några reaktioner som kommit in till oss på Nära-redaktionen! Fler läsarupplevelser om distanshealingen finns att läsa i Nära nr 4, 2015.

Text: Tidningen Nära
Foto: Shutterstock

En häftig upplevelse

Hej! Jag måste bara skriva och berätta hur jag upplevde distanshealingen. Jag tände några ljus och la mig tillrätta i soffan. Tog några djupa andetag och slappnade av. Efter cirka 10 minuter ryckte det till i min kropp och mina ögon vändes mot ljusen, utan att jag själv vände på huvudet. Så kände jag hur hela vänstra kroppshalvan blev tyngre och tyngre, uppifrån och ner. Jag kände ingen speciell värme men det var precis som om något ”forsade” ner. 
Efter det blev jag jättetrött och slumrade till. Jag vaknade efter ett tag och var pigg som en mört, trodde att jag endast slumrat till i 10-15 min men det visade sig att klockan var prick 20.00. 
Jag har aldrig någonsin fått healing förut så det var verkligen en häftig upplevelse. Tack så väldigt mycket för detta, Benny!
GUNILLA

Vaknade med mindre smärta

Tusen tack Benny! Jag har märkt en förändring idag. Igår var jag trött och hade ont, som jag brukar. Men idag när jag vaknade kände jag mig piggare och hade mycket mindre ont. Idag har jag haft en bra dag. Tack för healingen!
TONE

Värken var borta

Tack Benny för healingen du gav. Jag hade totalt glömt bort tiden igår kväll, jag var mitt i städningen och allt! Jag kände av ryggen lite när jag städade och var väldigt trött efter en lång dag. Men när jag städat klart kände jag mig plötsligt lugn och värken i kroppen var borta. Idag känner jag mig så lugn och harmonisk på något sätt. Tack! 
JENS

Kände ett lugn efteråt

Tack Benny för healingen. Jag slumrade till ett par gånger, kände värme i armarna som spreds ner till händerna. Jag kände också ett lugn och behag i hela kroppen efteråt.
SUSANNE

Blev pigg och alert

Tack för healingen, har känt mig pigg och alert idag! 
PIA

Jag blev överraskad

Tack för healingen Benny. Jag blev överraskad att värken i ryggen var borta idag.
JOHNNY

Ryggvärken försvann

Tack Benny. Jag kände värmen sprida sig i kroppen precis vid klockan sju. Ryggvärken försvann, underbart!
SIRPA

Kände värme i kroppen

Tack underbara Benny för en underbar upplevelse. Kände värme i min kropp och fingrar som rörde sig utan min hjälp, tack än en gång. 
GUN-BRITT

Pirr i kronchakrat

Tack! Kände lite pirr i kronchakrat. Hade nog känt mer om jag inte var mitt i nattningen av mina barn. 
VÄNLIGA HÄLSNINGAR CHARLOTTE

Healingen nådde fram

Tack för healingen den 2/12! Den nådde fram!
KJELL

Kände en våg av känslor

Jag satt i min fåtölj omkring klockan 8 på kvällen, då kände jag som en våg av känslor komma till mej. (Mitt namn fanns med på Bennys healinglista.) Måste vara Bennys distanshealing jag kände. Tack Benny!
KRAM INGRID

Fler artiklar

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.