Starta en andlig grupp!

Anna-Lena Vikström är medium och traditionell sierska, bosatt i Karlstad. I varje nummer av Nära hjälper hon er läsare att hitta era försvunna saker. Nu uppmuntrar hon oss alla att jobba mer tillsammans, att starta andliga grupper för att utvecklas medialt, lära oss mer och se det sköna i livet!

Text: Anna-Lena Vikström
Foto: Shutterstock

Jag tror att vi lever i en speciell tid. Aldrig tidigare har andar eller det mediala blivit så accepterat av så många som nu.

Till och med drottningen har berättat att hon tror på andar, och att hon inte kunde berätta detta för vem som helst. Och det är stort. Det har aldrig tidigare hänt att så många öppet erkänner att de tror på övernaturliga upplevelser, som nu.

Vi har börjat tro på vägledning i livet, en mening och hjälp från en andlig värld.

Många människor omkring oss försöker att skapa splittring och misstro mellan olika grupper av människor. Jag tror att små andliga utvecklingsgrupper kan bli en folkrörelse för gemenskap och acceptans och lyssnande.

Man kan fråga nästan vem som helst idag: ”Har du varit med om något övernaturligt i ditt liv?”. Och då få de mest fantastiska berättelser från människor som vanligtvis inte tror på andar eller liv efter döden.

Min vision är att människor börjar träffas fysiskt i grupper och delar med sig av sina andliga upplevelser.

Vem som helst kan starta en andlig studiecirkel genom ett studieförbund. Eller ha privata grupper där var och en får berätta om sina andliga upplevelser och hur det hjälper oss i vårt liv.

Om man är med i en andlig utvecklingsgrupp börjar man också att få andra upplevelser i livet, av att vi är vägledda. Som att själva stödet från andra bygger upp en energi som gör att vi lyssnar på vår omgivning.

I sådana andliga grupper kan du prova healing, meditation och sådant som hjälper dig att vara närvarande och se skönheten i livet!

 

Mer info om Anna-Lena hittar du på www.anna-lena.se.

Fler artiklar

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.