10 olika kraftdjur: Det här vill de säga dig

Djuren kan vägleda dig genom livet och ge dig kraft i vardagen, om du är öppen för att se dem som tecken. Carina Solöga Högman listar 10 kraftdjur och förklarar vad de har för budskap till dig.

Text: Carina Solöga Högman
Foto: Getty Images

Humla

Trotsa förutfattade meningar. Du har bara fördelar så använd dig av dem. Min gåva till dig är att allt är möjligt. Begränsa dig inte, säger humlan.

Hund

Vänner finns överallt. Min gåva till dig är att ha goda relationer med omvärlden och att finna nya vänner.

LÄS ÄVEN: Så kan djuren vägleda dig: ”Om de återkommer vill de säga dig något”

Igelkott

Släpp in kärleken i ditt liv. Det är dags att öppna ditt hjärta. Min gåva till dig är att ge och få kärlek. Var inte rädd för kärleken.

Katt

Stärk relationen till dig själv. Min gåva till dig är att älska dig själv.

LÄS ÄVEN: Vättarna finns omkring oss: ”De kan göra en plats mer harmonisk – om vi samarbetar”

Orm

Att vara i ständig förändring är att vara ett med den skapande kraften. Min gåva till dig är förändring. När du vill att något nytt ska hända dig eller komma till dig så förändra din inre värld, du förändrar därmed även din yttre värld.

Rådjur

Bejaka kärleken i ditt liv. Min gåva till dig är att få kärleken att växa. Rådjurens visdom: Kärlek förändrar världen. Använd dig av denna visdom och välj att tro, tänka, känna och agera med kärlek i alla situationer i ditt liv.

LÄS ÄVEN: Hitta ditt kraftdjur och förstå vad det vill säga

Räv

Ett kreativt sinne finner alltid en lösning. Min gåva till dig är att lita på dig själv. Räven lär dig att inte tvivla på dig själv, din väg eller din gåva. Den visar att rävar klarar sig bra just genom att de känner full tillit till sig själva och sina förmågor.

Skata

Du har förmåga att skapa skönhet överallt genom att du älskar det vackra. Min gåva till dig är att skapa skönhet i din värld. Du skapar skönhet genom att först känna kärlek – eftersom skönhet föds ur kärlek. Skatan kommer som en bekräftelse på att skönhet kommer att infinna sig i ditt liv igen. Med andra ord, har du något du oroar dig över och skatan kommer i din väg, släpp din oro, skönhet kommer att infinna sig. Ditt problem löser sig.

LÄS ÄVEN: 5 av våra vanligaste naturväsen: Så känner du igenom dem

Varg

Praktisera världens visdom. Min gåva till dig är att få tillbaka det du gett till världen. Vargens visdom är enkel. Det du ger är det du får tillbaka, säger vargen. Om du väljer utifrån rädsla, då kommer rädsla tillbaka, väljer du utifrån kärlek, då kommer kärlek tillbaka. Väljer du att döma andra, då dömer andra dig, väljer du att hjälpa andra, då får du hjälp tillbaka. Se över ditt liv och tänk efter. Vad är det du har gett till världen?

Örn

Dela din visom med andra. Min gåva till dig är att sprida din visdom. Här gäller det att stå för din egen visdom.

Copyright: Djurens språk av Carina Solöga Högman, Mitten av Världen Förlag

LÄS ÄVEN: Mediet Benny Rosenqvist: ”Djuren lär oss att andlighet är enkelt”

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.