Astroguidning vecka 10: Det här händer när Solen möter Neptunus

Denna vecka är lugn på planethimlen och det kan vara välkomnande efter förra veckans alla transiter. Mötet mellan Venus och Mars, deras kärleksfulla konjunktion präglar även denna vecka, så det är härliga kärleksvibbar i luften.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 10, 2022

Tiden 7/3 – 13/3

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Mars står för motivation och drivkraft och Venus styr de sköna konsterna, kärlek och pengar. Så du kan känna en underbar motivation att skapa; skriva, måla, dansa och sjunga för att ta några exempel. Om du verkligen brinner för att skapa så ökar den glöden med Mars kraftfulla energi.

I veckan som kommer så förflyttar sig Merkurius in i Fiskarna och Solen och Neptunus möts i en vacker konjunktion.

 

Måndag 7/3

Inga transiter

 

Tisdag 8/3

Inga transiter

 

Onsdag 9/3

Inga transiter

 

Torsdag 10/3

Merkurius in i Fiskarna

Merkurius är himlens budbärare, kommunikatören som bidrar till vår kommunikation på olika sätt. De senaste veckorna har Merkurius befunnit sig i luftiga och smarta Vattumannen och bidragit till mycket kommunikation och smarta idéer. Nu flyttas energin vidare in i känsliga och intuitiva Fiskarna där intuitionen ökar. Det är en härlig period för meditation och att ”lyssna uppåt”. Likaså så står Fiskarna för härliga drömmar och fantasi. Så lyssna på dina drömmar nu, de kan ge dig budskap. Om du är en person som tycker om att skriva så ska du fånga detta vackra flöde som bildas nu.

 

Fredag 11/3

Inga transiter

 

Lördag 12/3

Inga transiter

 

Söndag 13/3

Solen konjunktion Neptunus 23* Fiskarna

Solen, vår livskraft möter andliga Neptunus i Neptunus eget tecken Fiskarna. Detta är en fin, inspirerande och mycket intuitiv transit. Så om du är en känslig person så var medveten om att din känslighet höjs nu. Det kan vara bra för dig att sortera dina intryck. Om inte annat så är detta en underbar transit för att fly verkligheten en stund, att gå på bio eller fördjupa dig i en härlig roman eller serie kan vara härligt. Om du har möjlighet så kan också en dag på ett underbart spa passa perfekt i dag. Men, som sagt minns att du kan vara extra känslig och känna dig förvirrad. Likaså kan det vara på möten och liknande, du ser det vackra i allting och du har ”rosa glasögon” på, så be gärna att få sova på saken innan du fattar beslut. 

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Missa inte heller min senaste webbkurs "Kristallernas magiska kraft"

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.

 


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Läs mer

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.