Helena-Magdalenas astroguidning: Vecka 10!

Vi har en vecka med härliga energier framför oss. Ägna dig åt kreativt skapande och använd nymånens krafter för att sätta fart på dina framtidsdrömmar.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 10, 2021

Tiden 8/3 – 14/3

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 


Nu väntar en vecka med en väldigt fin nymåne i Fiskarna som möter upp med Solen, Venus, Neptunus och Pluto. Det är vattnets element som är huvudtemat denna vecka. Vattnets element står för våra känslor, vår intuition, vår spirituella sida och vår föreställningsförmåga. Så använd gärna nymånen till att skapa och skriva ner dina vackra drömmar om framtiden!

 

Måndag 8/3

Inga transiter

 

Tisdag 9/3

Inga transiter

 

Onsdag 10/3

Inga transiter

 

Torsdag 11/3

Solen i konjunktion med Neptunus, 20,37* i Fiskarna. Denna transit bidrar med underbar intuition, fantasi och empati. Det är en fin och mjuk aspekt och intuitionen är stark. Men, i dag kan vi behöva strukturera upp oss, för annars är risken stor att vi flyter runt, dagdrömmer och inte får något gjort. Kan du så passa på att ägna dig åt kreativt skapande, skriv, måla, meditera och njut av dessa härliga energier.  

 

Fredag 12/3

Inga transiter

 

Lördag 13/3

Nymåne i Fiskarna, 23,03* i Fiskarna, i konjunktion med Solen, Venus och Neptunus och i sextil med Pluto och dessutom i trigon till Ascendenten i Kräftan.

I dag skapas en vacker nymåne i Fiskarnas tecken, med Venus och Neptunus, Fiskarnas härskarplanet, precis intill. Så detta är en nymåne som verkligen bidrar till en fin romantisk, kreativ och hoppfull tid. Den skapar en känsla av att vi kommer framåt och ger även en fin energi av att hjälpa varandra, känna hopp och tro och blicka framåt. Den ger också en fin känsla av spiritualitet och höjer intuitionen. Nymånen bildar även en sextil med Pluto, Skorpionens härskare, som även styr virus, så vi kan hoppas på att vi går in i en cykel av helande och läkande för oss själva och för planeten.

 

Söndag 14/3

Venus i konjunktion med Neptunus, 20:45* Fiskarna. Detta är ytterligare en underbar aspekt, i Fiskarnas tecken. Romantiken blomstrar och likaså kreativitet och andlighet. Det finns en möjlighet att vi ser livet genom rosa glasögon och ser saker och ting som vi vill att det ska vara.

 

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit. Klicka här för att läsa mer om kursen! 

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg eller titta in på mina hemsida.

Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Läs mer

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.