Helena-Magdalenas astroguidning: Vecka 11!

Solen går in i Väduren och det är dags att fira det astrologiska nyåret! Nu är det en underbar tid att ta tag i saker och ting, att ta nya initiativ och ha sikte på framtiden, skriver Helena-Magdalena i veckans astroguidning.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 11, 2021

Tiden 15/3 – 21/3

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Nu välkomnar vi vårdagjämningen, det nya astrologiska året då Solen går in i Väduren, på fredag! Väduren är det första tecknet i Zodiaken och nu skapas en ny årscykel då Solen ska röra sig igenom alla tecken, i tur och ordning fram till nästa vårdagjämning. Vi har en fin och harmonisk astrologisk vecka med mjuka och harmoniska aspekter.

 

Måndag 15/3

I dag går himlens budbärare Merkurius in i Fiskarnas tecken. Vi hade nymåne i Fiskarna i slutet av förra veckan och nu är det en bra tid för oss att tänka igenom vad vi känner. Merkurius i känsliga Fiskarna ger oss väldigt fina möjligheter att sätta ord på våra känslor de kommande veckorna. Det kan dels ske i samtal men också genom att vi skriver utifrån våra känslor.

 

Tisdag 16/3

I dag möts den livgivande Solen, på 26,23* i Fiskarna och mäktiga Pluto, 26,23* i Stenbocken i en harmonisk transit. Använd denna dag att verkligen hitta din inspiration och satsa på dina drömmar! Det är även en bra dag att prata med överordnade personer i maktposition, du kan få fin hjälp på vägen.

 

Onsdag 17/3

Inga transiter

 

Torsdag 18/3

I dag möts Venus, 26, 25* i Fiskarna och Pluto, 26,25* Stenbocken i en vacker sextil. Pluto bidrar med kraftfullhet och Venus med ett fint flöde så använd även denna dag att sätta ord på dina drömmar. Det är en bra tid att prata med överordnade om dina mål. Sikta högt!

 

Fredag 19/3

Inga transiter

 

Lördag 20/3

Tjoho! I dag är det vårdagjämning! Solen går in i Väduren och det är dags att fira det astrologiska nyåret! Efter flera veckor med Fiskarnas drömska, känsliga och inspirerande energi så ersätts den nu av Vädurens eldiga, äventyrliga och aktiva energi! Nu är det en underbar tid att ta tag i saker och ting, att ta nya initiativ och ha sikte på framtiden!

 

Söndag 21/3

I dag går även Venus in i Väduren och möter Solen där! Venus bidrar med en härlig och modig känsla för oss alla, inte minst i kärlekslivet! Visa vem du är och vad du vill i kärlekslivet!

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit. Klicka här för att läsa mer om kursen! 

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg eller titta in på mina hemsida.

 

Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Läs mer

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.