Helena-Magdalenas astroguidning: Vecka 9!

Veckans transiter bidrar till en längtan efter att få sikta högt och sätta fart mot framtiden. Njut av härliga dagar, skriver Helena-Magdalena i veckans astroguidning.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 9, 2021

Tiden 1/3 – 7/3

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Under veckan så är det härliga och positiva transiter på stjärnhimlen! Solen är i Fiskarna och bidrar med drömmar, visioner och en längtan efter att få se livet med rosa glasögon. Vi har precis haft en fullmåne i Jungfrun vilket har skapat en känsla av fullbordan och att kunna släppa taget, att ha skapat ordning och reda omkring sig!  

Nu är det dags att sikta framåt med en vecka med snabbare energi som aktiveras, framförallt av Mars inträde i Tvillingarna. Transiterna bidrar med en längtan efter att få sikta högt och sätta fart mot framtiden. Njut av härliga dagar!

 

Måndag 1/3

Inga transiter

 

Tisdag 2/3

Inga transiter

 

Onsdag 3/3

Venus i Fiskarna bildar en sextil till Uranus i Oxen på 7,42 grader. Vilket skapar en härlig energi-boost för ditt sociala liv, ditt kärleksliv och om du är kreativ så kan du förvänta dig det spännande och oväntade även i ditt skapande. Det är en perfekt dag att nå ut med härliga idéer och tankar. Fånga denna dags härliga energi. 

 

Torsdag 4/3

Mars går in i Tvillingarna och kommer att vara där tills 23/4. Mars, som är Vädurens härskarplanet, lämnar nu Oxen, där Mars har varit tvungen att sakta ner och kan nu varva upp i det kvicka lufttecknet Tvillingarna. Här trivs Mars och du kan uppleva att din motivation och ditt mentala fokus aktiveras rejält nu. Orden och kommunikationen flödar under kommande veckor! Passa på att använd denna energi till att kommunicera på olika sätt.

 

Fredag 5/3

I dag möts de, himlens budbärare Merkurius och himlens Guru Jupiter på 17,32 i Vattumannen! Merkurius med sin kvicka nyfikenhet och Jupiter med sina höga visioner och energin av ”think big” bildar en underbar energi som ännu mer förstärker Mars inträde i Tvillingarna! Skriv ner dina tankar, idéer och sikta mot stjärnorna för det är en underbar energi för att manifestera nya idéer och tankar nu.  

 

Lördag 6/3

Inga transiter

 

Söndag 7/3

Inga transiter

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit. Klicka här för att läsa mer om kursen! 

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg eller titta in på mina hemsida.

Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Läs mer

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.