Astroguidning vecka 35: Fullborda dina drömmar

De händelser vi har framför oss är att Uranus vänder retrograd i Oxen. Därefter avrundas augusti med en vacker fullmåne i Fiskarna på torsdag, då det är dags att fullborda dina drömmar och lyssna till din intuition!

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan

Vecka 35, 2023

Tiden 28/8 – 3/9

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Under veckan som kommer är det lugnt på planethimlen. Så det är en perfekt tid att bara låta saker och ting flyta på som vanligt.

 

Måndag 28/8

Inga transiter

 

Tisdag 29/8

Uranus vänder retrograd på 23* Oxen

I dag vänder Uranus retrograd i Oxens tecken. Uranus kommer vara retrograd och förflytta sig bakåt i Oxens tecken fram till 27/1 2024 då han vänder på 19* Oxen.

Under kommande månader passar det dig bra att reflektera över var du känner att du sitter fast. Uranus är den fria nytänkaren, den inre rebellen och visar dig på vilka områden du behöver bryta dig loss i ditt liv. Strax innan Uranus vänder direkt i januari så går Pluto in i Vattumannen och det blir krafter att räkna med, för var och en av oss och för mänskligheten i stort. Det kommer visa på att du vill ha makten och kraften att leva det liv du önskar i frihet.

 

Onsdag 30/8

Inga transiter

 

LÄS ÄVEN: Veckans horoskop

 

Torsdag 31/8

Fullmåne 7* Fiskarna

Fiskarna styrs av den andliga planeten Neptunus, som står för drömmar och illusioner, vår fantasi och intuition. Så denna måne styrs av Neptunus, som under denna måne bilder fina sextiler med både Uranus och Pluto. Lyssna extra på din intuition under denna fullmåne och skriv ner de insikter och drömmar om framtiden som kommer till dig. Som alltid är det också bra att fundera på vad du är färdig med, vad du är beredd att släppa taget om. Vilka drömmar är du färdig med, vilka släpper du taget om nu? 

 

Fredag 1/9

Inga transiter

 

Lördag 2/9

Inga transiter

 

Söndag 3/9

Inga transiter

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida: helena-magdalena.se

 


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Läs mer

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.