Anna Strandlind: Bjud in din ängel

Tänk på din skyddsängel som din allra bästa vän. Den finns med dig dygnet runt hela livet. Vilken tröst och trygghet. Anna lär dig att enklast få kontakt med din ängel.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

När du vill känna din ängels närvaro måste du bjuda in den att komma dig nära. Det handlar om att vara i rätt sinnesstämning och hitta balans i sin energi. Din skyddsängel är med dig dygnet runt hela livet, det känns på något sätt stort och tröstande att bara veta det, eller hur?

Hur får man då för att få kontakt med sin skyddsängel? Detta är så individuellt men om du utgår från att din skyddsängel känner dig, för din ängel är ”en del” av dig, då blir det mer avslappnat och prestigelöst. Det behövs inga speciella fraser eller ord för att du ska bli hörd, utan prata från ditt hjärta. Din ängel känner dig. Se din skyddsängel som din bästa vän, då blir det naturligt och positivt.

När vi får kontakt använder sig våra skyddsänglar av våra sinnen för att nå oss i kommunikationen. Vi kan få änglarna till oss på olika sätt, men jag rekommenderar och föredrar meditation och bön. På det sättet upplever jag att jag sammanförs med ängeln och vi dras samman i vår energi. Jag får också mycket kontakt vid löpning eller en promenad i skogen.

Om du är inomhus så tänd ljus, det är en bra förberedelse inför en magisk stund tillsammans med din ängel. Din intention, tanke och känsla förs in i lågan och sprider ut din bön i universum.

Änglar älskar ljus, de dras till det. Levande ljus har i alla tider förknippats med andliga och mediala energier av kärlek, så tänd ett ljus vid din änglastund. Du kan gärna släcka ner lite runt omkring dig om du gör detta på kvällen, men det går lika bra att be när som på dygnet.

Titta på lågan med en ”drömsk” blick och låt ljuset sprida sig till dig. Be och känn att din ängel kommer dig nära, visualisera att ljuset är fyllt av kärlek från din ängel. Sedan förnimmer du att din ängel kramar och omsluter hela dig.

Flytta ditt fokus till tredje ögat och öppna din inre syn långsamt. Vad upplever du? Kanske färger eller ljus? Ser du något? Ta emot det ängeln ser. Tacka för din upplevelse.

Nu går du vidare till hörseln, hör du något från din ängel? Den inre hörseln är lika påtaglig som den yttre om vi är öppna för det. Kan du höra ängelns röst? Håll fokus på ljuslågan.

Sedan sammankopplar du din känsla, inre syn och hörsel och låter din ängel ge dig kärlek och vägledning. Var öppen för ord, budskap och tankar som kommer till dig. Alla intryck är vägledning av kärlek. Tacka och ta emot. Ha en fin stund med din ängel.

 

Varma kramar från mig,

Anna

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.