Så hör du änglarna: Olika sätt att uppfatta deras budskap

En ängel kan tala till dig på flera olika sätt. Högt eller tyst. Ibland bara som en väldigt positiv känsla inombords. Det går att utveckla sin förmåga, prova Annas enkla övning!

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Jag får en del förfrågningar om hur vi kan utveckla våra sinnen för att höra änglarnas röst och på så vis ta till oss vägledning. Jag vill gärna dela med mig av min erfarenhet och hoppas att det kan ge dig inspiration.

Om du vill utveckla ditt klarhörande kan du ”rena” dina öronchakran som sitter ovanför ögonbrynen, inuti huvudet. Tänk dig två cirklar som snurrar runt. Be änglarna skicka det vitaste, renaste ljuset för att rena dessa snurrande cirklar, vitt ljus som lyser inifrån och ut. Känn hur cirklarna expanderar och hur ljuset blir större. Sitt så en liten stund och ta emot.

Tänk på att släppa ”egot” och att ha full tillit till det du får till dig. Ju mer avslappnad du är, desto mer medvetet kan du prata med änglar. Slappna av och var positivt inställd. Sluta bekymra dig för om du är hörd eller inte. Ta bort din rädsla och bara njut. Ta vara på din gåva och våga utveckla ditt hörande.

Vissa har tysta änglar, det är inte sämre men du kan be dem tala högre och då kommer de att göra det. Var inte rädd för att fråga eller be dem. De vill inget annat än att vägleda oss i kärlek i livet.

Du kan också höra ord eller få till dig bokstäver. Du kanske ser ordet först och sedan hör det. Du hör änglarna inom dig men kanske inte på samma sätt som du hör någon prata, så var öppen och ta emot.

Jag får ofta till mig mina budskap till er läsare genom mitt klarhörande. Detta sinne har jag utvecklat genom tillit och genom att släppa rädslan. Jag får till mig ord, hör dessa tydligt inom mig, men väldigt sällan i "fysisk" form. Så släpp lite av hur du själv tror att du kommer höra och ta bara emot. Det är då vi hör som mest inom oss.

Änglar kan också höras ”fysiskt” i våra öron genom höga oförklarliga pipljud eller höga, dova ljud som hörs ”långt ifrån”. Ungefär som att ha tinnitus, men så är inte fallet.

Det kan också vara väldigt högt och tydligt. Vi kan plötsligt vakna och höra vårt eget namn eller något annat ord som talas till oss. Det finns många olika sätt som änglarna förmedlar sin omtanke och kärlek till oss och det är fantastiskt!

 

Varma kramar från mig,

AnnaSignatur.jpg

 

 

 

Vill du lära dig mer om änglar? Prova webbkursen Kommunicera med änglar

 

Se vad Nära mer har skrivit om änglar

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Fler krönikor

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.