Bygg det du vill ha!

Text: Jai Thornell
Foto: Shutterstock

Hur ofta blir vi inte motarbetade i våra liv, både av andra och av oss själva? Andras tyckande styr oss och av rädsla för detta så håller vi tillbaka.  Det är just rädslan som gör att vi håller tillbaka oss själva. Men det går att ändra på. För vill du få det liv du vill ha, då får du bygga det själv. Ingen gör det åt dig. Tvärtom kommer andra att försöka riva det du åstadkommer av avundsjuka, maktbegär eller bara för att de vill trycka ner dig. Lyssna inte på det! Moder Teresa sa: ”Andra kommer att vilja riva ner det du byggt, bygg ändå”.

Vi kommer ensamma till den här världen och lämnar den också så. Visst har vi guider och hjälpare, men de gör inte sådant åt oss som vi ska göra själva. Så vill vi få något i våra liv så får vi sätta igång själva. Det intressanta är att när vi börjar bygga det som vi vill ha i våra liv, så får vi hjälp. Helt enkelt för att det är i flöde med vad vi bestämt redan innan vi återföddes. Så vad är det du vill bygga? En ny karriär, en ny familj, nya kunskaper? Eller något annat? Gör det! Sätt igång direkt. Rädslorna kommer möjligtvis att få håren att ställa sig på kroppen. Strunta i det. Människor runt dig kommer att försöka hindra dig, gör det ändå. Om de verkligen bryr sig om dig så låter de dig följa ditt hjärta.

Världen behöver fler ljusarbetare. Det betyder inte att du behöver arbeta professionellt. Du kan binda blommor, köra buss eller studera på Komvux och samtidigt sprida ljuset.  Följ ditt hjärta, det talar till dig!

Namasté
Jai

www.loveit.se

Fler krönikor

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.