Var aldrig rädd för att säga adjö

Hundar som blivit adopterade från gatan lär sig tidigt att tänka och fundera ut livet för att kunna överleva.

Text: Mia Mattsson-Mercer
Foto: Shutterstock
Den italienska unghunden räddades undan från den hektiska trafiken och hårda livet ute på gatan. Hundratals av fästingar plockades bort och tiken skyndades till veterinären för en komplett hälsocheck.

I sin nya familj kände sig Penny med en gång som hemma. Familjen var positivt förvånad över att hon gick så fint i koppel. Mattes funderingar skrevs till mig via ett mejl: ”Antingen har hon haft en familj tidigare och blivit utslängd, eller så är jag väldigt duktig på att lära henne!”

Jag log åt kvinnans funderingar, för jag hade fått samma fråga tidigare av andra familjer som adopterat fördetta gatuhundar. Gatuhundarna lär sig tidigt att tänka och fundera ut livet för att kunna överleva. 

Familjen lyssnar med försiktighet på deras nya familjemedlem. Det ger dem en gemensam kommunikation av bilder och lugna energier.

Barn som är födda på gatan arbetar med sin överlevnadsinstinkt. Likt som gatuhundarna gör för att överleva. De äldre gatuhundarna fascinerar mig med sin långa överlevnad ute på de tuffa gatorna.

Urinvånarna i Australien (aboriginerna) har lärt sig att leva i samklang med att lyssna på naturen och intuitionen – intuitionens kompass!

Med beundran lyssnar jag på en av seniorerna nere på hospicet. Jag stänger mina ögon.

När vi blir sjuka stänger vi av allting. Familjen lägger sig på ett behörigt avstånd och helar. De väntar, ingen stressar. 

De är inte rädda om vi dör, för de ser hur vi pendlar in och ut från Andra sidan. Vi säger inte adjö. Vi lever i samklang med Andra sidan. Vi låter inte rädslan ta över. 

Vi mediterar hela tiden och arbetar med vår intuition för att kunna leva i verkligheten. Vibrationerna är i samklang med varandra och många gånger helar vi er. 

Vi är många som hjälper er att hitta er egen intuition. Vi lyssnar och ger er kärlek. När ni vågar släppa er trosuppfattning kommer sanningen till er snabbare. Var aldrig rädd för att säga adjö! 

That’s Amore!

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Fler krönikor

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.