8 vanliga tecken på andlig närvaro

Har du någon gång känt av andlig närvaro? Här är 8 vanliga tecken som kan betyda att en ande är på besök hos dig!

Text: Tidningen Nära
Foto: Shutterstock

● Det vanligaste tecknet på att en ande finns i närheten är att känna en plötslig kyla. Plötsligt är hela kroppen kall som is.

● Du hör en röst och tror kanske till en början att du hör röster inne i ditt eget huvud. Men bli inte rädd, när du lyssnar noga hör du att rösten kommer utifrån rummet.

● Du kan se en rörelse i ögonvrån, som om någon passerade förbi på mindre än en sekund. En fladdrade gardin kan vara en ande. 

● Iaktta annorlunda saker som sker. Skåpdörrar som öppnas oförklarigt och liknande.

● Dofter av parfym, cigarett- och cigarrök. Blomdofter och sådana dofter som är förknippade med anden som är på besök. 

● Andar väljer ofta teknik för att göra sig påminda, som att sätta igång TV:n eller cd-spelaren, signalera vid lampor. Via tekniken får andevärlden enkelt uppmärksamhet.

● Du kan känna en diffus känsla av närhet. Ofta känns det trångt och fullpackat omkring dig. Det kan till och med kännas som att någon tar på dig med händer, en fysisk andekontakt. 

● När man har fått kontakt med en ande kommer de sällan nära, men alldeles i början av en kommunikation kan andarna befinna sig i din aura – i den allra närmaste sfären.

Källa: Viveca Dahlström, Allt om andlighet

  

Fler artiklar

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.